Lucifer i The Exorcist se ne vraćaju sljedeće sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Lucifer i The Exorcist se ne vraćaju sljedeće sezone

Lucifer i The Exorcist se ne vraćaju sljedeće sezone

Za razliku od Brooklyn Nine-Nine koji je imao dugogodišnju vjernu bazu fanova čija je brza i burna reakcija rezultirala spasom serije u rekordnom vremenu, Lucifer i još manje popularni The Exorcist se ne mogu pohvaliti tolikim kultnim praćenjem, iako iza potonjeg već stoji 40 godina stara franšiza filmova.

Fox je odlučio ugasiti seriju o Gospodaru pakla nakon tri sezone zbog jako loše gledanosti, što nije neuobičajeno za Foxove standarde. Tom Ellis, kojem je bila povjerena naslovna uloga, se preko Twittera zahvalio gledateljima koji su redovno pratili seriju zadnje tri godine.

Za razliku od Lucifera, ova druga horor drama je imala osjetno mračniji ton od laganog policijskog procedurala. The Exorcist je bio usko baziran na istoimenom filmu iz 1973., da bi u drugoj sezoni prešao uz antologijski format i izgubila velik dio glumačke postave. Druga sezona je završila ove zime, s ukupno dvadeset epizoda u cijeloj seriji.

3 komentara
  • Luciferu je falio onaj mracni deo, ne znam zasto ga nisu takvog napravili bilo je sanse ali eto.
    Designated survivor je imao dobar potencijal ali je morao imati i dobre scenariste sto nije bio slucaj nazalost, no glavu gore Kifere eto ti prilike da se vratis u 24 h :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861