Lost: Djeco bit će još – serijala.com
Trenutno čitaš
Lost: Djeco bit će još

Lost: Djeco bit će još

Michael Emerson se u jednom od zadnjih intervjua malo zaletio i otkrio poprilično zgodan detalj iz nadolazeće DVD kolekcije svih šest sezona Losta, za one koji se teško nose sa apstinencijskom krizom.

Djeco, bit će još!

Za one koji će kupiti kompletnu kolekciju, biti će dodatnog sadržaja. Mogli biste ga nazvati epilogom. Izgubljenom scenom. Traje 12-14 minuta te daje pogled u neodređeno vrijeme u budućnosti kada je Hurley broj jedan na otoku.

Emerson odbacije nagađanja da su autori ostavili odškrinuta vrata za spin-off, a demantirao je to i Carlton Cuse u jednom od intervjua, rekavši da nema apsolutno nikakvih planova za nastavak.

All misteries malo morgen.
All the mysteries malo morgen.
4 komentara
  • OK, volim LOST ali zašto se ovaj sajt pretvara u fanzine?
    Recimo isto tako je završio i 24 o kojem nema ni riječi na sajtu? A lostu skoro pa biblija ispisana…

  • Pogledaj desno box, tab popularno. Sve u vezi Losta je pri vrhu. Kraj je serije koja je poprilicno obiljezila proslo desetljece televizije i to je dosta velika stvar.
    Uostalom, stvarno ne vidim po cemu se pretvara u fanzine? Koliko je vijesti ili clanaka bilo? Bile su tjedne recenzije i tu i tamo koja vijest, evo dvije nakon finala, dvije prije.
    Glede 24, kolega koji ga pokriva je nazalost odsutan, prije su bile tjedne recenzije, ali sad nije mogao pisati. Biti ce i o kraju 24 prije ili kasnije.

  • Smatram da je premalo napisano o završetku Losta. I to ozbiljno mislim. Serija je zavrijedila više, odnosno još veću razliku u količini tekstova u odnosu na sve ostale…

  • Ovaj cover DVD kolekcije izgleda zbilja sjajno, ali ne mogu ne komentirati koliko me bode u oči tagline: “All the mysteries will be revealed”. Možeš mislit’! :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861