HBO naručio Westworld, SF-ovski vestern baziran istoimenom filmu – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO naručio Westworld, SF-ovski vestern baziran istoimenom filmu

HBO naručio Westworld, SF-ovski vestern baziran istoimenom filmu

Iduća nova HBO-ova serija je Westworld, SF-ovski vestern rađen prema istoimenom filmu iz 1973. godine, prepun poznatih imena iza i ispred kamere. Jonathan Nolan kreirao je Person of Interest, a ovdje piše i režira pilot, kojeg producira J.J. Abrams sa svojim poznatim frendovima. Glumačka ekipa je prilično impresivna: Anthony Hopkins u glavnoj ulozi, a kraj njega su Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Shannon Woodward…

Radi se o adaptaciji istoimenog filma kojeg je napisao i režirao Michael Crichton, autor niza kultnih romana, koji su kasnije adaptirani u uspješne filmove, a za televiziju je kreirao — primjerice — Hitnu službu. Teme kojima se bavi su tehno-trileri, a Westworld također upada u taj žanr. Kao i original, serija se također smješta u distopijsku budućnost i zabavni park kojeg čine androidi.

No, HBO kaže da bi osim ideje i atmosfere, serija trebala biti zasebna i odvojena stvar. Kada? Pitajboga, ali spominje se iduća godina. Mreža je objavila i par teasera na… Vineu, jer to je očito stvar koja se radi danas.

https://vine.co/v/O5VipMBOYDz

https://vine.co/v/O5Vqx2dLvmZ

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861