Netflix oživljava i nikad emitirane serije: Unbreakable Kimmy Schmidt – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix oživljava i nikad emitirane serije: Unbreakable Kimmy Schmidt

Netflix oživljava i nikad emitirane serije: Unbreakable Kimmy Schmidt

U jednom od bizarnijih, najmanje očekivanih televizijskih poteza u posljednje vrijeme, Netflix je od NBC-a preuzeo proljetos naručenu komediju Unbreakable Kimmy Schmidt. Na NBC-u su (vjerojatno ispravno) procijenili da serija ne bi poživjela dugo, obzirom na neuspjehe koje u zadnje vrijeme imaju sa polusatnim serijama, pa su je prodali Netflixu.

Netflix, pak, se obvezao za dvije sezone i ukupnih 26 epizoda. Za produkcijski studio NBC Universal, ovo je očito bilo isplativije nego riskirati izglednu propast nakon samo 13 epizoda na svojoj mreži. Premijera je planirana za prvu polovicu iduće godine, obzirom da je produkcija serije već uznapredovala.

Tina Fey i Robert Carlock sa 30 Rocka autori su serije u kojoj glumi Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids). Ne treba vam puno više razloga da se zainteresirate za ovaj sitcom. Trailera još uvijek nema, pa si samo možemo vizualizirati blesavu Kempericu kako bježi iz religioznog kulta i započinje svoj novi život u New Yorku — što je tematika serije.

3 komentara
  • U prva dva paragrafa imam dojam kao da mislite da ce serija biti losa, a u trecem imam dojam kao da mislite da ce serija biti dobra

    • Nah, krivo si protumacio ovo sa ‘izglednim otkazivanjem’. Stvar je da bi na NBC-u imala vrlo male izglede bez obzira bila dobra ili ne, jer im je humoristični program u rasulu potpuno, dok se Netflix odmah obvezao za dvije sezone.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861