Harry Potter: Daniel Radcliffe se neće pojavljivati u Maxovoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Harry Potter: Daniel Radcliffe se neće pojavljivati u Maxovoj seriji

Harry Potter: Daniel Radcliffe se neće pojavljivati u Maxovoj seriji

Warner Bros. Discovery je ranije ove godine potvrdio da spremaju novu verziju Harryja Pottera koja će se prikazivati u obliku serije na streaming platformi Max. WBD i društvo nisu bili spremni previše komentirati kako će to točno izgledati, ali potvrdili su da su se obvezali na deset novih godina Harryja Pottera. Filmovi s Danielom Radcliffeom snimljeni su između 2001. i 2011.

Radcliffe je jučer potvrdio da ga nitko nije kontaktirao oko potencijalne uloge u novoj seriji, a i da sam ne bi volio imati nikakav doticaj s novom glumačkom postovom kojoj je poželio svu sreću.

“Koliko razumijem taj projekt, pokušavaju početi iznova i siguran sam da će onaj tko će upravljati serijom htjeti ostaviti svoj trag na njoj i vjerojatno neće htjeti smišljati razlog kako natjerati starog Harryja da glumi u ovome negdje.”… “Dakle, definitivno ne tražim biti u seriji ni na koji način. Ali očito im želim svu sreću ovoga svijeta i jako sam uzbuđen što sam predao tu štafetu. Ne mislim da je potrebno da je doslovno fizički predam nekome drugome.”

JK Rowling bit će potpisana kao izvršna producentica serije, ali neće voditi seriju nego bi se pronašla osoba koju bi se zaposlilo na mjesto druge izvršne producentice i showrunnerice.

JK Rowling je već nekoliko godina kontroverzna ličnost zbog svojih komentara o trans zajednici, a od njezinih izjava ogradili su se i Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint i Eddie Redmayne. Osim glumačke postave koja je poklopila izjave JK Rowling, autoricu je kritizirala i zajednica obožavatelja romana, filmova, drugi glumci, Stephen King i brojni drugi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861