Harry Potter: HBO i Warner dogovaraju detalje za seriju temeljenu na serijalu romana – serijala.com
Trenutno čitaš
Harry Potter: HBO i Warner dogovaraju detalje za seriju temeljenu na serijalu romana

Harry Potter: HBO i Warner dogovaraju detalje za seriju temeljenu na serijalu romana

Samo tjedan dana prije konferencije o novoj strategiji za HBO Max, detalji o projektima cure na sve strane. Pored najave nove serije temeljene na knjigama Georgea RR Martina, čini se da Warner Bros. i HBO pripremaju i novu seriju temeljenu na serijalu romana o Harryju Potteru autorice JK Rowling.

Warner je već ranije u ovom stoljeću adaptirao svih sedam romana o Harryju Potteru, a posljednji film izašao je u ljeto 2011. Bloomberg tvrdi da studio priprema seriju koja bi ponovno obradila knjige, ali ovaj put bi svaka sezona obradila po jednu knjigu iz serijala. David Zaslav i Casey Bloys pokušavaju dogovoriti detalje s JK Rowling koja bi se potpisala na sam projekt, ali ne bi vodila seriju nego bi se pronašla osoba koju bi se zaposlilo na mjesto izvršne producentice i showrunnerice.

JK Rowling je već nekoliko godina kontroverzna ličnost zbog svojih komentara o trans zajednici, a od njezinih izjava ogradili su se i Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint i Eddie Redmayne. Osim glumačke postave koja je poklopila izjave JK Rowling, autoricu je kritizirala i zajednica obožavatelja romana, filmova, drugi glumci, Stephen King i brojni drugi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861