Igrana serija smještena u svemir Harryja Pottera u ranoj fazi izrade na HBO Maxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Igrana serija smještena u svemir Harryja Pottera u ranoj fazi izrade na HBO Maxu

Igrana serija smještena u svemir Harryja Pottera u ranoj fazi izrade na HBO Maxu

Najočekivanija vijest u kratkoj povijesti WarnerMedijine streaming platforme HBO Max jučer je neslužbeno potvrđena za The Hollywood Reporter. Neimenovani izvori Reportera potvrdili su da su održani razgovori s glavešinama oko potencijalne igrane serije smještene u svemir Harryja Pottera. HBO Max i WarnerMedia u potrazi su za idejama i scenaristima, ali nitko još nije službeno zaposlen na izradi tog novog projekta.

Službeno priopćenje s HBO Maxa pak javlja da “nikakva serija o Harryju Potteru nije u izradi u studiju, a ni na streaming platformi”.

Teško je vjerovati da Warner ne želi proširiti svijet jedne od svojih najvrjednijih franšiza, a nadamo se da ove vijesti također ne znače da će se ponovno ići u adaptaciju knjiga.

Harry Potter je fantastični serijal od sedam romana britanske autorice J. K. Rowling koje prate avanture mladog čarobnjaka i njegovih prijatelja, učenika škole vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts. Prvi roman “Harry Potter i Kamen mudraca” izašao je 1997., a Rowling je svoj serijal završila 2007. Warner je ekranizirao svih sedam knjiga, a posljednji film “Harry Potter i Darovi smrti 2. dio” izašao je prije deset godina.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861