Greg Grunberg o kraju Heroesa – serijala.com
Trenutno čitaš
Greg Grunberg o kraju Heroesa

Greg Grunberg o kraju Heroesa

Uskoro će polako i ptice na grani znati kako su Heroesi serija prošlosti. Dvije razočaravajuće sezone zaredom s rekordno niskom gledanošću bile su dovoljne da NBC Tima Kringa uposli na druge projekte, a prije nego se prebaci na njih, ostaje još samo da osmisli i realizira film za kraj.

Budući da je četvrta sezona završila cliffhangerom, jer je ekipa koja je radila na seriji tada još uvijek vjerovala u čuda, NBC ne može samo tako odbaciti seriju jer bi neke stvari ostale nedorečene. Tako je već neko vrijeme poznato kako ćemo dobiti film za kraj. Premda je još uvijek nepoznato hoće li to biti nekakav dvosatni film, ili možda kakve četiri epizode.

Svemu tome je pridodao svoje mišljenje Greg Grunberg, inače poznat po tome što obavezno komentira svaku malo značajniju stvar vezanu uz Heroese. Ponekad je i on prvi najavljivao nove sezone, pa je tako već negdje na polovici četvrte govorio kako je 99% siguran da će biti pete. Bez obzira što je, očigledno, pogriješio u toj svojoj prognozi, već ima spreman arsenal novih o filmu za kraj.

Najprije je rekako kako je većina glumaca na nekim drugim projektima, stoga bi moglo biti teško da svi nađu vremena za posljednje minute Heroesa, premda nije specificirao na koje točno glumce misli, nadodao je kako vjeruje da će svi koji budu u mogućnosti doći na snimanje završnih trenutaka. Dakako, podrazumijeva se ukoliko budu potrebni. Greg za sebe kaže da je svakako voljan sudjelovati u filmu za kraj.

Evo što je još Greg kazao:

Tim Kring ima izvrsnu priču na umu. Znam da mora presložiti stvari i preurediti priču jer je razmišljao o 13-tak epizoda, no s odlukom o otkazivanju, sve mora stati u kakva dva do četiri sata. Dosta ljudi je bilo nezadovoljno s drugom i trećom sezonom, treba seriju smisleno privesti kraju da saznamo kako je tko od karaktera završio.

Pročitaj još

Što se tiče priče oko toga kako će koji lik skončati, Greg kaže kako ne bi volio da svi završe mrtvi, nego baš naprotiv, volio bi vidjeti happy end. Volio bi da Matt Parkman živi normalan život kakav je uvijek priželjkivao. To bi, za njega, bio izvrstan kraj serije. Svjestan je da bi to bilo dosadno ljudima, ali njemu bi bilo lijepo odglumiti.

Nadajmo se samo da ostali glumci ne dijele mišljenje s njim, jer ako uistinu budemo vidjeli sretan završetak za sve, film će biti vjerojatno toliko dosadan da bi mogao imati prilike još jednom, za kraj, oboriti rekord po pitanju slabe gledanosti, kad već ništa drugo.

2 komentara
  • Meni je Peter bio najkul jer je bio kao neki Uber Heroj. Ali, ispao je glup i jadan otprilike kad je i serija otisla nepovratno u penis, pa ono… Nisam gledao zadnje dvije sezone, pa ne mogu potvrditi da li je i dalje bio glupkast

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861