Jack Bender izvršni producent Alphasa – serijala.com
Trenutno čitaš
Jack Bender izvršni producent Alphasa

Jack Bender izvršni producent Alphasa

Alphas će biti nova SyFy-ova SF serija čiji će pilot epizoda trajati 90 minuta. Serija će pratiti skupinu običnih mještana koji posjeduju neobične mentalne sposobnosti. Koristeći svoje “hiper-razvijene neurološke sposobnosti” preuzet će zakon u svoje ruke, te razotkriti ono što FBI, CIA i Pentagon ne mogu. Svaka osoba će posjedovati jedinstvene moći koje neće biti uvijek vidljive.

Opis serije je već odavno dostupan, tako ovo što ste dosad pročitali nije ništa novo. Ono što jeste je da će Jack Bender nakon šest godina rada kao izvršni producent Losta preuzeti istu poziciju na Alphasu, koju su dosad držali Zak Penn (X-Men: The Last Stand, The Incredible Hulk) i Michael Karnow.

Serija bi se trebala početi snimati ovog ljeta u Torontu, a što će biti nakon završetka pilota nije poznato. Niti je potvrđena puna sezona, niti pola, niti ikakva druga epizoda osim pilota. No vremena još svakako ima, a kako bude prolazilo trebali bi saznati koliko epizoda očekivati. Tako je i ovo jedna od onih serija koje na papiru obećavaju.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861