Recenzija: Alphas – Blijeda varijacija na istrošenu temu – serijala.com

Ništa novo, ništa senzacionalno. Još jedna verzija prožvakane priče o ljudima s nadnaravnim moćima.

 1. Marrrija says:

  samo sam čekala kad ce te spomenuti Heroje :D

  I meni je serija bila…jadna. Ništa posebno, već viđeno..Koliko god ljudi govorili da je Heroes sranje, ja još uvijek nisam našla zamjenu :(

 2. Robi says:

  slažem se s Marinom, u moru šita koje plasira syfay ovo im je još turbo kvalitetna serija, a opet nije zaslužila više od 2/10 upravo zbog mnoštva klišeja, tankih likova, predvidljive radnje i ekstra očajne glume. doista nije vrijedno gledanja.

 3. Mnemosyne says:

  Odgledao pilot. Koliko god sm mislio da ništa u tom žanru ne može biti gore o Heroesa evo Alphas su uspjeli. Zamislite si ono smeće od Heroesa ali samo još barem duplo gore.

 4. Marin Kuharić says:

  Moram priznat da sam očekivao psovke, vrijeđanje, puno caps locka i puno uskličnika usmjerenih prema meni, a ne da ćete se svi jednoglasno složiti sa mnom :)

 5. Dino Bečić says:

  Ocjena je možda ipak malo preniska, ali sve napisano stoji.

 6. Vulisha says:

  pa iskreno meni Eureka i Warehouse nisu toliko losi, pogledam ih jer neman sta drugo gledat, nie nesto wauuu al ono timekiller, al nakon 15 minuti alphasa san pocea spajat stare ventove od kompova cisto da se razladim(i zato jer mi je bilo dosadno), a alphas je samo zuija tu da nesto proizvodi zvukove, a nadalje sta se tice Heroja, meni je prva sezona bila fenomenalna, druga gledljiva, a dalje i sami znate, no sta se tice alphasa nemislin ih dalje gledat

 7. bero says:

  odustao nakon 10 min gledanja

 8. m4tko says:

  Sve sto si napisao stoji, ali usporedjivati ovo s Eurekom, koja je barem 3 klase iznad, te manje vise trenutno najbolje sto SciFi nudi ( barem po meni ) je totalno nepotrebno.

 9. Underdark says:

  ahahahaha… četvrta epizoda je bila genijalna… autistična žena koja nije autistična komunicira grebući četku za kosu…
  kako ja znam pogodit odlične ljetne serije… lani persons unknown, sad ovo…

 10. eagleone says:

  Pilot me razocarao skroz sve nekak djecje no ostao ja gledat dalje i moram priznat da mi ide bolje bolje serija je zapravo skroz gledljiva a vidim da potvrdena i 2. sezona tak da ostajem gledat za sad :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *