Ukratko: Running Wilde, Bones, Syfy – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Running Wilde, Bones, Syfy

Ukratko: Running Wilde, Bones, Syfy

Running Wilde

Nekoliko redom marginalnih vijesti skupilo se ovih par dana, riješimo ih brzopotezno:

  • CBS je otkazao Chaos nakon samo tri epizode. Niste valjda pokušavali gledati? Jeste? Tako vam treba kad gledate serije osuđene na propast (pozdrav gledateljima Capea, Eventa, No Ordinary Family, Outsourceda
  • Running Wilde, jesenska serija Mitcha Hurwitza i Willa Arnetta (Arrested Development) u prosincu je skinuta sa rasporeda nakon devet od trinaest emitiranih epizoda, a sada Foxova sestrinska mreža FX najavljuje da će emitirati preostale četiri epizode počevši od 28. travnja.
  • House i Bones još nisu obnovljeni jer se mreža Fox te NBC Universal i 20th Century Fox, dva studija koji producira serije spore oko financijskog dijela ugovora. Naslovi o mogućim crnim sudbinama popularnih serija rado privlače znatiželjne čitatelje, no realno, male su šanse da ijedna od ovih serija bude otkazana. House, kojeg producira studio NBC Universal, navdno bi mogao završiti na drugoj mreži (NBC) jer je isteklo Foxovo pravo prvenstva na otkup nove sezone. Doduše, to je također malo vjerojatno. Showrunner Bonesa, Hart Hanson, otkriva da bi nova sezona mogla biti skraćena na 17 epizoda zbog trudnoće Emily Deschanel, ili će se pokušati bez nje.
  • Syfy je objavio datume povrataka svojih ljetnih serija: Eureka se sa drugom polovicom četvrte sezone vraća 11. srpnja, a istog dana kreće treća sezona Warehousea 13 i nova originalna serija Alphas. Druga sezona Havena počinje 15. srpnja.
3 komentara
  • Zasto ovo kao Running Wilde nisu napravili i sa Lone Star (sa FOX-a na FX)? To sam vec pitao negdje… A i sta ce biti s Lone Starom, pretpostavljam da je snimljeno jos par epizoda, a ne samo emitirane dvije, jer kolko znam, snimaju par epizoda unaprijed

    • Nista, nece ugledati svijetlo dana izgleda… Mislim da su snimili šest epizoda prije nego su ih otkazali.

      Možda se ne usude ponovo emitirati tako loše gledanu seriju kad mogu reprizirati nešto sa većom gledanošću.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861