FX priprema Star Trek parodiju – serijala.com
Trenutno čitaš
FX priprema Star Trek parodiju

FX priprema Star Trek parodiju

FX je naručio pilot koji opako podsjeća na Star Trek parodiju – radnja je smještena tisuću godina u budućnosti, prati posadu broda USS Alabama na sedmogodišnjoj misiji očuvanja interplanetarnog mira.

Serija će biti nabijena akcijom kada će naši junaci posjećivati neprijateljske planete, susretati vanzemaljski život te pokušati poševiti jedni druge u skučenim metalnim ležajevima.

Teško da je itko ikad bolje i nepretencioznije opisao originalni Star Trek.

Znanstveno-fantastične komedije nisu baš pretjerano zastupljen žanr na televiziji, pogotovo izuzmemo li animirane serije. Jasno, tu je Red Dwarf, no za detaljniji popis ipak smo morali konzultirati Wikipediju… Opet, izbacite li animirane serije te one sa manjim SF twistovima (ALF, Darkplace, Treći kamenčić od Sunca…), nema baš nekih primjera.

Treba tek vidjeti što su autori zamislili, isplativ sitcom se da napraviti za puno manje love od one koja bi trebala za pravu SF seriju. Scenografija, kostimografija, efekti…

Štata što je Shatner već bukiran. No sudeći prema ranim kritikama i reakcijama, Shit My Dad Says stigne biti otkazan taman do castinga pilota. Nah, nema šanse, znamo i mi da će biti hit.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861