Falling Skies: Nove promotivne slike – serijala.com
Trenutno čitaš
Falling Skies: Nove promotivne slike

Falling Skies: Nove promotivne slike

I dok se, zbog premalo informacija, Terra Nova povukla s Comic-Cona, druga Spielbergova serija napreduje punom parom, sudeći po količini slika koje pristižu.

Nedavno je objavljeno preko 20-tak slika koje možete pogledati ovdje ukoliko još niste, no ako vam ni to nije dovoljno, ima još, svježih. Ovaj put je na većini slika Moon Bloodgood, a kako slike govore tisuću riječi, novopristigle, u prilično velikim rezolucijama, možete pogledati ovdje.

Premda po slikama ne biste rekli, Falling Skies je serija koja će se baviti invazijom izvanzemaljaca na zemlji. Nakon što oni napadnu, neki će umrijeti, neki preživjeti, a potonjim će se serija baviti. Oni će se pokušati organizirati, te uzvratiti udarac i pokazati alienima da s ljudima nema šale.

Pročitaj još

Osim zanimljive priče, producenti obećavaju i puno efekata (razumljivo), serija će početi negdje tijekom 2011., a osim što nije poznat točan datum premijere, nije poznato ni koliko epizoda nas očekuje u prvoj sezoni. Vremena za detalje još ima, barem tako vjeruju u TNT-u.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861