Persons Unknown: producenti se nadaju 2. sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Persons Unknown: producenti se nadaju 2. sezoni

Persons Unknown: producenti se nadaju 2. sezoni

Persons Unknown, mini-serija koja se trenutno emitira na NBC-u, već je prije zbog slabe gledanosti prebačena s ponedjeljka na subotu, no izvršni producent se još uvijek nada novoj sezoni.

NBC je predstavljao Persons Unknown kao mini-seriju od 13 epizoda u kojoj će se do kraja dobiti odgovori na sva pitanja. Dakako, ako ne prekinu emitirati zbog slabašne gledanosti. Ukoliko pak dođe do toga, uvijek se na Amazonu može kupiti DVD izdanje.

Izvršni producent Remi Aubuchon, u intervjuu za Collider, kaže da su izvorno Persons Unknown osmislili kao mini-seriju, te će se pobrinuti da gledatelji dobiju odgovore na sva pitanja do kraja sezone.

Međutim, na pitanje, da li je moguća druga sezona, Aubuchon odgovara da ako bude dovoljno zainteresiranoh, mogli bi razmotriti novo poglavlje u novoj sezoni. Bacio je i neke usporedbe s 24, gdje opisuje kako svaka sezona ima svoj početak, sredinu i kraj, pa bi tako mogao biti slučaj i ovdje.

Dodaje kako bi uistinu volio snimati drugu sezonu, međutim, to nije do njega, NBC će na koncu odlučiti o sudbini, tako su ipak veće šanse da se nakon 13 epizoda pozdravimo sa serijom. No za one optimistične, nade uvijek ima. Primjerice, usprkos očekivanjima, jedna je ljetna network serija već obnovljena – ABC-jev Rookie Blue.

Neki su već počeli iščitavati natpis sa DVD boxseta, na kojem stoji “kompletna prva sezona”, kao nagovještaj nove sezone, no to je već hvatanje za slamke…

Komentari (1)
  • Serija je odlicna. Momak i ja smo samo tu seriju i Dextera gledali i sad su obe ukinute, tj. Dexter se zavrsio serijal.. Mi bi bili presrecni da se nastavi prikayivanje “Nepoynatih”.. Svaka epizoda je bila zanimljiva, prosto moras da odgledas svaku sledecu da vidis sta ce se desiti..Momak i ja cekamo seriju. Hvala.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861