Doctor Who vratit će se i iduće godine, u desetoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Doctor Who vratit će se i iduće godine, u desetoj sezoni

Doctor Who vratit će se i iduće godine, u desetoj sezoni

Prilično potiho, informacijom zakopanom na 32. strani svog godišnjeg pregleda sezone, britanski BBC najavio je i potvrdio novu sezonu kultnog Doctora Who. Vrlo samozatajan način objave da se jedna od njihovih najvažnijih serija vraća jubilarnom, desetom sezonom.

Deveta sezona zapravo još nije ni krenula, prva epizoda na rasporedu je tek za dva mjeseca, 19. rujna. Ranije ovaj mjesec, BBC je objavio trailer nove sezone u kojoj — naravno — Peter Capaldi i Jenna Coleman ostaju glavni par postave, a u gostujućoj ulozi pridružuje im se Maisie Williams, Arya iz Igre prijestolja.

4 komentara
  • najbolji doktor, odma poslje tennata;
    odlična zadnja sezona, američka produkcija nije previše pokvarila kvalitetu serije

      • neznam, bilo je davno, možda samo glasina, možda slučajnost al znam da je bilo u doba kad je tennant odlazio kao doktor, amerikanci tj. tv postaja koja je prenosila ili želi prenositi dr whua, žalila se na vizualni izgled serije, tj zabrinila se da nebi baš bila gledana od strane mladih amerikanaca koji su se navikli na hollywoodski fx raskoš tako da su pristali da produciraju ili koproduciraju seriju…koliko je to istina, neznam, (raspitaj se pa javi) ali sam jako uvjeren da od onda serija vizualnije izgleda 150% bolje

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861