Homeland i The Affair dobili teasere i datum premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Homeland i The Affair dobili teasere i datum premijere

Homeland i The Affair dobili teasere i datum premijere

Skoro dva mjeseca prije premijere, Showtime je odlučio objaviti teasere i detalje o radnji svoje dvije jesenske uspješnice. Obnove su najavljene još prošle godine, a nove sezone neće biti upitne uzimajući u obzir još jednu Emmy nominaciju za Homeland, nakon prošlogodišnje pauze, te osvajanje Zlatnog globusa za najbolju dramu za The Affair.

Homeland će nakon preokreta u četvrtoj sezoni još jednom promijeniti mjesto radnje, koje će ovaj put biti Njemačka. Peta sezona počinje dva mjeseca nakon kraja četvrte gdje će Carrie odlučiti napustiti CIA te raditi u privatnoj zaštitarskoj tvrtki u Berlinu. Objavljen je i kratki teaser sa promotivnim posterom.

Homeland Season 5

S druge strane, The Affair će proširiti već slojevitu radnju o dva naličja iste priče na četiri. Odlična prva sezona je pokazala kako dvoje zaljubljenih ljudi sa bračnim problemima različito doživljavaju iste događaje. Noah i Alison će nastavljati pričati svoju priču, dok će im se pridružiti i njihovi (bivši) supružnici otkrivajući posljedice kobne ljubavne afere. Druga sezona je najavljena za 4. listopada.

https://www.youtube.com/watch?v=BKDB4fqUMtk

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861