Doctor Who: BBC potvrdio da prvi put od 2005. neće biti Božićnog specijala – serijala.com
Trenutno čitaš
Doctor Who: BBC potvrdio da prvi put od 2005. neće biti Božićnog specijala

Doctor Who: BBC potvrdio da prvi put od 2005. neće biti Božićnog specijala

Loše vijesti s BBC-a. Chris Chibnall i britanska javna televizija potvrdili su kako se prvi put od oživljavanja serije, odnosno od 2005., neće snimati Božićni specijal. Doctor Who na Božić postao je običaj poput kićenja božićnog drvca na Badnjak i odlaska u kvartovsku birtiju nakon polnoćke.

No, kako sve ne bi bilo tako crno — Chibnall je potvrdio na Comic Conu u srpnju kako je jedanaesta epizoda snimljena i jučer smo doznali da bi se ona trebala emitirati na Novu godinu. “Novogodišnji” specijal emitiran je kad se David Tennant opraštao od uloge Doktora, a čekati još nekoliko dana neće biti toliki problem. Ono što će potencijalno biti problem jest vijest da nova sezona već kasni s početkom snimanja i ne zna se točan datum kada bi produkcija trebala početi paliti kamere.

Trenutna sezona počela je s produkcijom u listopadu prošle godine, a izvori za Radio Times tvrde da bi ovo moglo značiti da nova sezona neće biti spremna za emitiranje sljedeće godine već da ćemo morati čekati proljeće 2020. Nema još nikakve potvrde od strane showrunnera i mreže, ali moguće je da će snimanje ipak započeti kroz koji tjedan i da će im trebati samo manje vremena za snimanje i da će nova sezona biti spremna za jesen 2019.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861