Trailer: True Detective uskoro na HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: True Detective uskoro na HBO-u

Trailer: True Detective uskoro na HBO-u

Nemamo još službenu potvrdu, ali True Detective bi se trebao vratiti na HBO GO u jutarnjim satima ponedjeljka, 14. siječnja, paralelno s američkom premijerom, a treća sezona bi trebala na HBO stići samo dan kasnije, 14. siječnja. No, dok potvrde još nemamo, imamo samo datum američke premijere, a to je nedjelja, 13. siječnja.

Fokus nove sezone bit na jezivom ubojstvu koje se odigralo u srcu planina Ozark i misteriji koja tijekom godina postaje sve dublja, odvijajući se u tri odvojena vremenska perioda.

U prvoj sezoni, onoj dobroj, su Matthew McConaughey i Woody Harrelson briljirali tumačeći dvojicu detektiva iz Louisiane, dok su u drugoj sezoni Colin Farrell i Vince Vaughn vodili gledatelje kroz istragu o bizarnom ubojstvu u Kaliforniji. I dok je prva sezona držala gledatelje na rubu stolca iz tjedna u tjedan — druga je bila… loša.

Zvijezda treće sezone bit će Mahershala Ali, koji je prošle godine dobio Oscara za ulogu u filmu “Mjesečina” (Moonlight). Tumačit će Waynea Hayesa, detektiva iz sjeverozapadnog Arkansasa. Carmen Ejogo i Stephen Dorff će također glumiti u novoj sezoni, koju potpisuje Nic Pizzolatto. Premijera treće sezone bit će u siječnju sljedeće godine, a osim autora, Nica Pizzolattoa, četvrtu epizodu nove sezone potpisuje veliki David Milch. Prve dvije epizode nove sezone režirao je Jeremy Saulnier, a presostalih šest su podijelili Daniel Sackheim i Nic Pizzolatto.

Pročitaj još

Prve dvije sezone dostupne su putem HBO GO platforme.

https://www.youtube.com/watch?v=btoZfxs0pE0

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861