Datumi povratka: Curb, Entourage, True Blood – serijala.com

Datumi povratka: Curb, Entourage, True Blood

HBO objavio datume premijera svojih ljetnih serija.

 1. MacGyver says:

  Ako je Entourage 24.6., a True Blood 26.6. onda su ili krivi datumi ili nece sve serije biti nedjeljom…

 2. Marin Kuharić says:

  Sad još čekamo Hung i How To Make It In America. Ako je za pretpostaviti da za jesen ostaju Boardwalk Empire, Bored to Death, Eastbound & Down i ona nova hum. serija Enlightened. I eventualno Luck?

  HTMIIA nije nikakva revolucionarna serija, ali meni je baš dobro sjela, tako da jedva čekam da se vrati s te dugačke pauze.

 3. MacGyver says:

  “Osma sezona je i za Curb Your Enthusiasm, no o kraju zasad još nitko ne govori.”

  Znaci mozda bude jos sezona? Jer kolko se sjecam, sedma sezona je trebala biti zadnja, a Seinfeld je trebalo biti finale

  • Pa ako nitko nije govorio o kraju, mozda, valjda. Nije bas *trebala* biti zadnja, ali je (opet) bilo bi / ne bi… Trebao je Larrya nagovorit valjda :) Meni je to odlicna serija, lani je bila mozda cak najbolja sezona.

   @Marin
   HTMIIA sam gledao pilot i… nisam nastavio. Ne znam. Vjerojatno sam u tom periodu imao previse toga za gledati, nije mi bilo tako lose IIRC.

   Gledao drugu sezonu Hunga? U prvoj mi je bila solidna serija, ali sa iritantnom djecom i ostalim likovima koji su bili “samo” borderline iritantni. U drugoj sve otislo u kurac, čak sam gledao cijelu sezonu i na kraju finale uopće nisam. Uopće me više nije bilo briga za seriju. Čak ni gola Rebecca Creskoff nije pomogla :-D (sad je u Justifiedu, poor man’s Christina Hendricks).

   A Luck… Nema kad u jesen biti, zar su ikad duplali drame? Ma nema sanse da jedna ide u 21h. A usprkos mojem zajebu, ne znam je li ikad HBO ozbiljno emitirao ista van nedjelje.

   • Marin Kuharić says:

    Ja sam od Hunga odustao na pola druga sezone. PREdosadno.

    A jedino što HBO emitira van nedjelje su humoristične serije tipa Ricky Gervais Show i Funny or Die Presents, i to petkom. Ali inače sve ide nedjeljom.

    Onda će očito Hung i HTMIIA ići nakon Curba i Entouragea, pa će vjv zbog tog pomaknut Bored to Death/EB&D na siječanj?

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *