Četvrta sezona True Blooda (Okusa krvi) na HBO Adria – serijala.com
Trenutno čitaš
Četvrta sezona True Blooda (Okusa krvi) na HBO Adria

Četvrta sezona True Blooda (Okusa krvi) na HBO Adria

Domaći HBO javlja sljedeće:

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE IZ ORGINALNE HBO PRODUKCIJE OKUS KRVI IV – Krvava prijetnja Russella Edgingtona možda je prošla (barem zasad), ali novi se lonac neprilika kuha za Sookie Stackhouse, Billa Comptona, Erica Northmana i njihove saveznike iz Bon Tempsa.

Naslov: TRUE BLOOD IV.

Hrvatski naslov: Okus krvi IV

Godina: 2011.

Zemlja: SAD

Žanr: DRAMA, FANTASTIKA

Redatelj: Michael Lehmann

Glumci: Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Rutina Wesley

Kratki sažetak:

Četvrta sezona „Okusa krvi“ – slasno nastrane uspješne HBO-ove serije!

Sažetak:

Krvava prijetnja Russella Edgingtona možda je (barem zasada) minula, ali za Sookie Stackhouse, Billa Comptona, Erica Northmana i njihove saveznike iz Bon Tempsa kuhaju se nove nevolje, u slasno nastranoj HBO-ovoj hit-seriji!

Sinopsis:

Na HBO se vraća četvrta sezona „Okusa krvi“, seksi, strašne i divlje zabavne serije dobitnika „Oscara“ i „Emmyja“ Alana Balla („Dva metra pod zemljom“), temeljena na romanima o Sookie Stackhouse spisateljice Charlaine Harris. Miješajući romansu, napetost, misterije i humor, „Okus krvi“ priča je o Sookie (Anna Paquin, dobitnica „Zlatnoga globusa“ za ovu ulogu), ljudske/vilinske konobarice s darom telepatije i dosad neodoljivom privlačnom 174-godišnjem vampiru Billu Comptonu (Stephen Moyer). Okružena poznatim licima – uključujući njezina brata Jasona (Ryan Kwanten), mjenjolikog šefa Sama Merlottea (Sam Trammell), introspektivne prijateljice Tare Thornton (Rutina Wesley), Tarina bratića Lafayettea (Nelsan Ellis); načelnika policije Andyja Bellefleura (Chris Bauer), vampira udvarača Erica Northmana (Alexander Skarsgård) i tinejdžerske vampirice Jessice (Deborah Ann Woll) – Sookie se u ovoj sezoni suočava s novim onostranim prijetnjama – kao da vampiri, vukodlaci, pantere i mjenjolici nisu bili dovoljni!

Na kraju treće sezone „Okusa krvi“, opaki vampirski kralj Russell Edgington zakopan je živ (ili možda mrtav?) u betonskoj jami, čime je (nadamo se) okončan njegov san o svjetskoj vladavini. Ali što se dogodilo Sookie, koja je nestala u vilinskoj zemlji? Ili Billu, koji je slomio Sookieno srce? Ili Ericu, koji zamalo da se nije pridružio Russellu u limbu? Ili Tari, koja je pobjegla od Bon Tempsa i njegove loše karme? Odgovori na ova pitanja i još mnogo toga otkrit će se u četvrtoj sezoni.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861