Bryan Fuller odstupio s mjesta showrunnera Star Trek: Discovery – serijala.com
Trenutno čitaš
Bryan Fuller odstupio s mjesta showrunnera Star Trek: Discovery

Bryan Fuller odstupio s mjesta showrunnera Star Trek: Discovery

Nakon što je CBS sredinom rujna objavio da će, umjesto u siječnju 2017., nova serija Star Trek: Discovery debitirati u svibnju sljedeće godine, evo nam još malo loših vijesti.

Nova serija najavljena je prije ravno godinu dana i već tada je u kalendar zabilježen okvirni datum premijere. Snimanje je trebalo početi jesenas, no dosad nije pronađena — ili barem nije objavljena — glumačka postava. CBS je odgodio premijeru i rano jutros, glavni adut i showrunner serije, Bryan Fuller, odstupio je sa svoje pozicije.

Fuller je odstupio zbog obaveza na American Gods, a i novoj NBC-jevoj verziji Amazing Stories. Gretchen Berg i Aaron Harberts preuzimaju vođenje serije, dok Fuller ostaje kao izvršni producent, što je elegantan naziv za “ime će mu se pojavljivati u uvodnoj i odjavnoj špici”. Harberts i Berg su s Fullerom radili na Pushing Daisies i Wonderfalls, a samostalno na Reign i Pepper Dennis.

Prva sezona Discoveryja je (navodono) napisana, a glumačka postava i početak snimanja su još uvijek pod velikim upitnikom. Datum premijere, dok ga CBS opet ne promijeni, je svibanj 2017. Hrvatski gledatelji moći će Star Trek: Discovery pratiti na Netflixu.

Kolektivna reakcija Serijale na ovu vijest jutros je bila: “Jebemu”.

3 komentara
  • Ja ću biti malo zločest, pa ću reći da mi ovo nije mrsko s obzirom da nemam interes za Star Trek, ali imam za American Gods i potencijalnu 4. sezonu Hannibala kojima se Fuller sada može posvetiti.

  • Ma nema od hannibala nista.
    Samo jeli samo mene strah da ce nova star trek serija bit fijasko? Nadan se da se varan

  • I ja jedva čekam American Gods,nadam se za četvrtu sezonu Hannibala,iako znam da su šanse za to 0,00001%

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861