Ash vs Evil Dead obnovljen, The Brink otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Ash vs Evil Dead obnovljen, The Brink otkazan

Ash vs Evil Dead obnovljen, The Brink otkazan

Ovih dana smo dobili dvije pomalo očekivane, ali i dalje iznenađujuće vijesti zbog neobičnog vremena objave sa HBO-a i Starza glede njihovih novih serija The Brink Ash vs Evil Dead.

Prva vijest dolazi sa HBO-a, koji je unatoč obnovi svoje nove polusatne komedije The Brink još na ljeto, na kraju odlučio otkazati seriju. The Brink se kao loša politička satira emitirao ovo ljeto uz True Detectivea i Ballers, a Serijala je po prvi put dobila i nekoliko novih epizoda na uvid prije službene premijere. Dramediji Ballers sa Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi i dalje ostaje narudžba za drugu sezonu, dok sudbina True Detectivea i dalje nije poznata.

S druge strane, Starz je još prije godinu dana najavio svoju novu seriju Ash vs Evil Dead kao povratak popularne franšize na televiziju, a izgleda da ima toliko povjerenje u nju da ju je obnovio za drugu sezonu prije nego je serija uopće i počela. Vraća se Bruce Campbell u ulozi lovca na nemrtve “deaditese” sa sačmaricom u jednoj ruci, a motornom pilom umjesto druge. U borbi mu se pridružuju Jill Marie Jones (Sleepy Hollow), Ray Santiago te Lucy Lawless (Xena), a redatelj originalne trilogije, Sam Raimi, režira prvu epizodu čija je premijera zakazana za Noć vještica, točnije 31. listopada!

https://www.youtube.com/watch?v=unnLg1TPCYM

2 komentara
  • Šteta. Brink sam počeo gledati kao nadomjestak taman završenog Veepa i usprkos početnom nesviđanju, poslije nekoliko epizoda postao mi je svarno zabavan i na kraju sam ga redovito pratio. Isto će mi faliti Married… iako, našao sam možda još bolje alternative – Blunt Talk i You’re the worst.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861