American Gods se vraća u ožujku sljedeće godine. Valjda. Držimo fige. – serijala.com
Trenutno čitaš
American Gods se vraća u ožujku sljedeće godine. Valjda. Držimo fige.

American Gods se vraća u ožujku sljedeće godine. Valjda. Držimo fige.

Teški dani su iza American Godsa. Valjda. Nakon prve sezone problemi za Godse gomilali su se kao smeće na Jakuševcu. Starz se našao u problemima zbog neslaganja showrunnera Bryana Fullera i Michaela Greena i producentske kuće, Freemantle Media.

Izvori za Deadline tvrdili su kako su Fuller i Green bili rastrošni već za vrijeme prve sezone i da se deset epizoda prve sezone smanjilo na osam koje smo dobili jer su Fuller i Green prekardašili budžet za trideset milijuna dolara i da su na posljednjih nekoliko epizoda radili kao doktor Frankenstein na svojem čudovištu. Nakon što su napisali prvih šest epizoda naredne sezone tražili su još novca od Freemantlea koji im je rekao da se snađu s već dobivenim sredstvima. American Gods je imao budžet od devet milijuna dolara za svaku od deset epizoda druge sezone serije.

Neil Gaiman – opet navodno – nije bio sretan sa smjerom u kojem su krenuli bivši showrunneri i da je to također utjecalo na njihov “sporazumni odlazak”. Nakon njih, odlazak je potvrdila i Gillian Anderson, a Kristin Chenoweth također je rekla “doviđenja”.

Situacija se malo primirila dolaskom Jesseja Alexandera na mjesto izvršnog producenta, ali… onda je i on dobio otkaz u rujnu ove godine nakon što nitko nije bio sretan scenarijima. Ian McShane je bio toliko ljut da je sve skupa plesalo na rubu ozbiljnog incidenta.

No — čini se da je ipak sve dobro završilo jer je Starz objavio novi poster i datum početka emitiranja!. American Gods se vraća na male ekrane u nedljelju, 10. ožujka.

American Gods, druga sezona.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861