American Dad dobiva novu sezonu, možda i Smallville – serijala.com
Trenutno čitaš
American Dad dobiva novu sezonu, možda i Smallville

American Dad dobiva novu sezonu, možda i Smallville

Fox je naručio šestu sezonu American Dada, pa ćemo ovu animiranu seriju gledati najmanje do 2011. Sada su sve tri MacFarlaneove serije (AD, Family Guy i The Cleveland Show) dobile nove sezone, što znači da će Fox i sljedeće godine nedjeljom (ili kad god odluči staviti) imati kompletan Animation Domination lineup, obzirom da su i Simpsoni ugovoreni za svoju 22. sezonu (trentno ide dvadeseta).

A producenti Smallvillea nadaju se da će i sljedeće sezone biti na programu. Izvršna producentica Kelly Souders rekla je za EW:

Zbilja, zbilja pokušavano dobiti desetu sezonu. Nadamo se da će se to dogoditi.

Pročitaj još

Iako je premješten u “televizijsko groblje”, poznatije kao termin petkom, Smallville nije drastično pao u gledanosti, a Souders se nada da će gledanost rasti kako će sezona odmicati.

5 komentara
    • TBH meni AD nije sjeo odmah. Zapravo sam poceo gledati i odustao nakon par epizoda. Ali onda sam iz druge poceo i kasnije mi je bio puno bolji :). Nije na razini Family Guyja, ali je dobar. Cleveland sucks big time, stvarno je los.

  • Sva sreća da su produžili ovaj American Dad, jedan od boljih crtića. Puno bolji od ovog novog projekta – the Cleveland show…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861