AMC odobrio Walking Dead – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC odobrio Walking Dead

AMC odobrio Walking Dead

Variety je jučer objavio da je The Walking Dead dobio narudžbu za šest epizoda od kablovskog programa AMC. Vrlo uspješni hollywoodski redatelj, Frank Darabont (The Shawshank Redemption, The Green Mile, Mist), napisao je scenarij za pilot epizodu, a služit će i kao izvršni producent serije.

The Walking Dead se temelji na popularnom stripu, o šačici preživjelih ljudi usred zombi apokalipse, Roberta Kirkmana. Dio uredništva ga je čitao i može potvrditi da se radi o zbilja fantastičnom uratku. Jedan od naših posjetitelja, Pero, čitao je i Darabontov scenarij i potvrđuje da ga Frank nije unakazio. Premijera prve sezone, koja će imati šest epizoda (s mogučnošću naručivanja dodatnih) očekuje se u listopadu ove godine. Snimanje na seriji počinje u lipnju, a prve trailere i slike očekujemo možda već i na ovogodišnjem Comic Conu.

AMC je tek nedavno počeo sa produkcijom vlastitih serija, no činjenica da je njihov Mad Men dvostruki dobitnik nagrade Emmy za najbolju dramsku seriju i čak trostruki dobitnik Zlatnog globusa za najbolju seriju u protekle tri godine, čini se da znaju što rade. Osim Mad Mena, AMC se može pohvaliti i sa još jednom sjajon serijom, koju toplo preporučamo, Breaking Bad.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861