Alcatraz: Promotivni poster i nekoliko najava pred premijeru serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Alcatraz: Promotivni poster i nekoliko najava pred premijeru serije

Alcatraz: Promotivni poster i nekoliko najava pred premijeru serije

Alcatraz, poster

Desetak dana prije premijere serije, prenosimo službeni poster nove FOX-ove SF-oidne misterije Alcatraz. Kao što sam poster nagovješta, nestala su 302 bivša zatvorenika zloglasnog zatvora, danas muzeja, te se počinju “pojavljivati” u sadašnjosti. Sarah Jones, kao nešto manje poznato glumačko ime, u glavnoj je ulozi kraj iskusnijeg kolege Sama Neilla (Jurassic Park) i Jorgea Garcie, poznatog vam kao Hurley iz Losta.

Ljetos ste Alcatraz izabrali drugom najiščekivanijom serijom aktualne sezone – doduše, iza Terra Nove, a vidjeli smo kako je to ispalo. Iskreno, ne očekujemo brda i doline; koliko god voljeli J.J.-a Abramsa, njegovo ime nalijepljeno na poster odavno je izgubilo bilo kakav smisao. No, u stalnoj nadi da konačno naletimo na iole gledljivu seriju s primjesama SF-a, pogledat ćemo seriju 16. siječnja, kada se emitira pilot.

Alcatraz (FOX)
Alcatraz - službeni poster
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J_jAlFqvASU[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ME6n-gHMRNQ[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jqQ9-K-EOAM[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wer0nAXcj-0[/youtube]
2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861