Trailer: Lillyhammer – Prva Netflixova originalna serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Lillyhammer – Prva Netflixova originalna serija

Trailer: Lillyhammer – Prva Netflixova originalna serija

Netflix je najavio da će njihova prva originalna serija biti Lillyhammer, pri čemu će ovaj on-demand streaming servis imati ekskluzivno pravo distribucije serije u SAD-u. Radi se o norveškoj humorističnoj drami međunarodne produkcije, a glavnu ulogu imat će Steve Van Zandt, inače glazbenik, najpoznatiji po ulozi mafijaša Silvia Dantea u jednoj od najpoznatijih HBO-ovih drama, The Sopranos.

U ironičnoj premisi, Van Zandt glumi mafijaša cinkera koji ulazi u program zaštite svjedoka te traži da ga se smjesti u norveški gradić Lillehammer – mjesto s najnižom stopom kriminala u svijetu. No, stvari se neće rasplesti baš kako se nadao… Naziv serije parodira često pogrešno izgovaranje naziva grada domaćina Zimskih olimpijskih igara 1994. godine. Iako će Van Zandt svoj dijalog odrađivati na engleskom, kao i likovi koji će mu se obraćati, ostatak dijaloga će biti na norveškom jeziku. Čitava prva sezona bit će dostupna u komadu, počevši od 6. veljače.

Lillyhammer će tako preteći House of Lies, projekt Kevina Spaceyja i Davida Finchera, kao prva originalna serija na Netflixu, koji je dosad preuzimao serije drugih produkcijskih studija, koje su prethodno emitirane u Americi. Također, već su najavili i nastavak Arrested Developmenta u zasad nepoznatom formatu, koji će teoretski biti četvrta sezona kultne komedije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bfRgVbp9gSY[/youtube]
3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861