Trailer: TOP GEAR SE VRAĆA!!1 …jednom finalnom epizodom – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: TOP GEAR SE VRAĆA!!1 …jednom finalnom epizodom

Trailer: TOP GEAR SE VRAĆA!!1 …jednom finalnom epizodom

Ako pratite Top Gear, sasvim sigurno već znate sve u vezi farse koja se vrtjela oko otkaza Jeremyja Clarksona, nakon što se fizički suokobio sa producentom emisije. Svatko i njihova mama ima mišljenje oko toga (nb: jedino je u borilačkim sportovima u redu udariti kolegu s posla), no usprkos peticijama i molbama fanova, BBC nije imao milosti — otkazao je suradnju, odnosno formalno nije obnovio Clarksonov ugovor.

I to je vjerojatno označilo kraj Top Geara, obzirom na prisan odnos Clarksona i ostale dvojice voditelja, Jamesa Mayja i Richarda Hammonda, koji su izjavljivali da neće snimati dalje bez bivšeg kolege. A nije da BBC nije pokušavao, jer navodno im se nudio podebljan ugovor te tražilo novo voditeljsko lice.

Mediji se u zadnje vrijeme poigravaju glasinama koji je sljedeći projekt popularnog trojca — sveprisutni Netflix je već pretplaćen kao glavni akter takvih nagađanja — a BBC je u međuvremenu najavio još jedno, posljednje izdanje Top Geara.

Emisija je skinuta s programa sa dvije neemitirane epizode, koje su dobrim dijelom snimljene, izuzev studijskog dijela. Ostatak tog materijala BBC Two će sigurno emitirati, zasad nedefiniranog datuma, a najavili su ga kratkim trailerom:

Po svoj prilici, ovo je posljednje okupljanje trojca pod kultnim imenom emisije, ali sasvim sigurno nije njihovo zadnje pojavljivanje pred kamerama, u sjedalima ekstravagantnih automobila.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861