Jeremy Clarkson suspendiran, Top Gear skinut s rasporeda – serijala.com
Trenutno čitaš
Jeremy Clarkson suspendiran, Top Gear skinut s rasporeda

Jeremy Clarkson suspendiran, Top Gear skinut s rasporeda

Britanski BBC suspendirao je voditelja automobilističke emisije Top Gear, Jeremyja Clarksona, nakon fizičkog sukoba sa producentom emisije. Emisija je ujedno i povučena s rasporeda te je upitno kada će (i hoće li) preostale tri epizode biti emitirane. Incident se dogodio prošlog tjedna, a BBC je potvrdio sukob između Clarksona i producenta.

Prilozi u emisijama jesu snimljeni unaprijed, no obzirom da se dijelovi s publikom snimaju kroz tjedan, Top Gear se neće vratiti na televiziju prije kraja interne BBC-jeve istrage. Emisija je trenutno u 22. sezoni sa preko desetljeća emitiranja iza sebe.

Clarkson je, naravno, poznat po svojim ekscentričnostima (ili ekscesima), a BBC mu je prije ravno godinu dana dao “posljednje upozorenje” nakon što se pojavila snimka u kojoj je izgleda promrmljao rasističku riječ (“the N word”) u staroj brojalici (Eeny, Meeny, Miny Moe). Ne u finalnoj verziji, već probnoj. Ne naglas, već jedva razgovjetno.

Eh, sad, Clarkson je prije imao ispada, manje ili više beningnih, a vidjet ćemo hoće li se BBC nakon ovog posljednjeg držati obećanja. Naravno, Clarkson je prvo lice Top Geara i emisija je bez njega nezamisliva, a ujedno je i kultni dio njihovog programa…

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861