Weiner: Želim nastaviti seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Weiner: Želim nastaviti seriju

Weiner: Želim nastaviti seriju

Jučerašnjom objavom da su AMC i Lionsgate dogovorili novu sezonu Mad Mena, autoru i showrunneru serije, Matthewu Weineru, praktički je postavljen ultimatum – ‘s tobom ili bez tebe, uzmi ili ostavi.’ Nadajmo se da AMC nije toliko tvrdoglav te da neće ustrajati u (svim) svojim zahtjevima, a jedan od njih prilično je zabrinjavajuć.

Kako bi ispričao svoju stranu priče, Weiner je dao kratki intervju za Mad Men blog, Basket of Kisses. Osim što je opovrgnuo napise o cifri od 30 milijuna dolara, koliko mu je AMC navodno nudio za tri sezone serije, Weiner kaže da mreža želi riješiti po dvoje glumaca – po sezoni. Dakle, šestero do sedme sezone, koja bi trebala biti posljednja prema predloženom ugovoru.

Weiner tvrdi da je predložio smanjenje njegovog ugovora, prihvatio skraćivanje za dvije minute, ali nastojao zadržati čitavu glumačku postavu. U komentaru za NY Times dodaje: “Ne znam zašto sada, kraj tolikog uspjeha serije, imaju potrebu mijenjati je. Samo želim nastaviti raditi seriju, onako kako želim, sa ljudima koje želim.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861