USA naručio Covert Affairs – serijala.com
Trenutno čitaš
USA naručio Covert Affairs

USA naručio Covert Affairs

USA Network naručio je jedanaest epizoda nove špijunske serije, Covert Affairs. Šefovima USA Networka svidio se 90-minutni pilot, nakon kojeg su naručili jedanaest dodatnih epizoda. Glavnu ulogu u seriji glumi Piper Perabo (slika dolje), a uz Piper glavne uloge tumače Christopher Gorham, Peter Gallagher, Kari Matchett i Anne Dudek.

Radnja serije neodoljivo vuče na nešto što bi se prikazivalo na USA-u, pa stoga ova vijest uopće ne iznenađuje. USA je najjača osnovna kablovska mreža s nekoliko hitova, uključujući Burn Notice, Psych, Royal Pains, White Collar, In Plain Sight i Law & Order: CI.

Piper Perabo u seriji će glumiti Annie Walker, CIA novakinju koju će agencija nenadano promovirati u terensku agenticu, a sve će biti začinjeno sa slučajem koji CIA vodi oko njenog bivšeg dečka. No, kako bi izbjegao sličnosti sa svojim trenutnim serijama, predsjednik programa USA Networka, Jeff Wachtel izjavio je “Covert Affairs najambiciozniji projekt koji su ikad imali” i da će “produkcijske vrijednosti biti veće, a i glumačka postava će biti veća od bivših USA serija.”

Covert Affairs snimati će se u Torontu, a premijera serije očekuje se tokom ljeta 2010.

Piper Perabo

Izvor: (THRfeed)

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861