Tyrant obnovljen za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Tyrant obnovljen za drugu sezonu

Tyrant obnovljen za drugu sezonu

Ovog ljeta FX je krenuo dosta agresivno sa novim serijama, no nakon odrađenih prvih sezona, nismo baš očekivali da će među obnovljenima biti Tyrant, drama o blisko-istočnim političkim temama. Mreža je čak povećala narudžbu, pa će Tyrant nakon ovogodišnjih 10, iduće sezone imati 13 epizoda.

Gledanost je bila skromna, što kabelske mreže znaju tolerirati u prvim sezonama (i uvijek je lijepo kad dobra, slabo gledana serija preživi), no Tyrant je dočekan pretežno negativnim, u najboljem slučaju osrednjim kritikama, a i produkcija je bila problematična, sa nekoliko promjena showrunnera.

No, FX ove godine gubi Sons of Anarchy, a početkom iduće i Justified, te mu treba dodatnog inventara. The Strain je obnovljen za drugu sezonu pred nekoliko tjedana, no s druge strane, The Bridge uskoro završava drugu sezonu te još nema riječi o obnovi, a ista stvar je sa netom završenim prvim sezonama novih komedija You’re the Worst i Married…

https://www.youtube.com/watch?v=UfvKhQXC_lA

Komentari (1)
  • Sredina sezone najkvalitetnija.. početak slab, kraj je izgledao kao da ni sami ne znaju da li žele završiti priču ili ostavit ju otvorenu (za drugu sezonu) pa je ispalo malo nedorečeno, ali evo, očito će imati priliku produžiti priču.. gledat će se u skladu s ponudom “kolekcija ljeto 2015.”..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861