Trailer: Boardwalk Empire neće otići tihom finalnom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Boardwalk Empire neće otići tihom finalnom sezonom

Trailer: Boardwalk Empire neće otići tihom finalnom sezonom

Zna se to još od početka godine — iduća sezona Boardwalk Empirea bit će posljednja. HBO će spiritualnog nasljednika Sopranosa završiti petom sezonom ove jeseni, a sada su objavili prvi pravi trailer, ususret premijeri 7. rujna. Ako ste picajzle oko spoilera, preskočite daljnji ostatak ove vijesti — iako, ne otkrivamo ništa više nego što možete vidjeti u traileru…

https://www.youtube.com/watch?v=gDRcAWjyUYM

Jel’ se događaju sranja u traileru? Je. Prijeti li se? Prijeti. Uperuju li se pištolji? Pa normalno. Razbijaju li se glave? Apsolutno. Što vam više treba?

Dakle, kao što kažu četiri velike brojke sa početka trailera, a najavljeno je već ranije, serija u posljednjoj sezoni skače u 1931. godinu. Vrijeme je to punog zamaha Velike ekonomske krize te približavanja kraja prohibiciji alkohola, bitnom događaju koji je obilježio (ili kojeg je obilježila) samu premijeru serije.

Pročitaj još

Nitko nije krepao u međuvremenu — osim onih koji jesu, je li, u finalu — ali pretpostavljamo da hoće do zadnje epizode. Jeffrey Wright je ponovo tu, no Ron Livingston se (nažalost) ne vraća.

6 komentara
  • BE je od početka emitiranja jedna od meni najdražih drama i jedva čekam da se vrati u program. Siguran sam da će zadnja sezona biti odlična

  • Još jedna fenomenalna serija koju sam kasno otkrila ili baš taman da mogu uživati uključena u kraj serije. Malo me brine hoće li patiti priča s obzirom na veliki time jump i skraćeni broj epizoda.

  • Žao mi je što završava jedna od najboljih televizijskih drama čija kvaliteta se može usporediti sa puno razvikanijim serijama poput Breaking Bad ili Game of Thrones…Brine me veliki time jump i skraćeni broj epizoda..Serija je bila preskupa za održavati iako je bez ikakvog problema mogla ići još barem 2,3 sezone…Vidjet ćemo….Nadam se najboljem…

  • killersi? ne loše.

    jako draga serija, mogli su još koji nastavak, ekipa je sjajna a materijala za razradu priča sigurno ne bi uzmanjkalo. :)

  • kraj posljednje je bio sjajan, tragikomičan susret dvojice nekad na istoj strani zakona :). bar prividno.

  • Jedna od boljih serija u proteklih par godina. Imala je svoje uspone i padove ali je posljedna sezona dokazala da se radi o vrhunskoj ekipi. Nažalost serija košta malo previše tako da ćemo gledati još samo ovu sezonu a materijala za još je bilo:(….

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861