Trailer: Boardwalk Empire neće otići tihom finalnom sezonom – serijala.com

Trailer: Boardwalk Empire neće otići tihom finalnom sezonom

HBO je konačno objavio prvi pravi trailer posljednje sezone svoje povijesne drame, koja sigurno neće mirno završiti.

 1. Robisierra says:

  BE je od početka emitiranja jedna od meni najdražih drama i jedva čekam da se vrati u program. Siguran sam da će zadnja sezona biti odlična

 2. gošća says:

  Još jedna fenomenalna serija koju sam kasno otkrila ili baš taman da mogu uživati uključena u kraj serije. Malo me brine hoće li patiti priča s obzirom na veliki time jump i skraćeni broj epizoda.

 3. mr blond says:

  Žao mi je što završava jedna od najboljih televizijskih drama čija kvaliteta se može usporediti sa puno razvikanijim serijama poput Breaking Bad ili Game of Thrones…Brine me veliki time jump i skraćeni broj epizoda..Serija je bila preskupa za održavati iako je bez ikakvog problema mogla ići još barem 2,3 sezone…Vidjet ćemo….Nadam se najboljem…

 4. konkvi says:

  killersi? ne loše.

  jako draga serija, mogli su još koji nastavak, ekipa je sjajna a materijala za razradu priča sigurno ne bi uzmanjkalo. :)

 5. konkvi says:

  kraj posljednje je bio sjajan, tragikomičan susret dvojice nekad na istoj strani zakona :). bar prividno.

 6. Sonofnoone says:

  Jedna od boljih serija u proteklih par godina. Imala je svoje uspone i padove ali je posljedna sezona dokazala da se radi o vrhunskoj ekipi. Nažalost serija košta malo previše tako da ćemo gledati još samo ovu sezonu a materijala za još je bilo:(….

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *