Tko to ne želi u zadnju sezonu Losta? – serijala.com
Trenutno čitaš
Tko to ne želi u zadnju sezonu Losta?

Tko to ne želi u zadnju sezonu Losta?

Posljednjih dana počela su nagađanja da se netko od ekipe iz prve sezone Losta ne želi vratiti u posljednjoj, šestoj sezoni. Kirsten Dos Santos sa E! Onlinea tvrdi da su ponude poslane svim originalnim izgubljenima, no netko je (zasad) odbio potpisati povratak.

O kome se radi Kirsten kaže da ne smije otkriti, no istom članku otkriva da to definitivno nije Ian Somerhalder (Boone), a već u sljedećem prenosi komentar Harolda Perrineaua (Michael) koji se odmah javio, rekao da se ne radi o njemu, ali da njega zasad nitko nije zvao.

Zadnja šansa da prestanete čitati prije nego vam otkrijemo o kome se radi…

Dok razmišljate, evo tko još nije upitan – Emilie de Ravin, za koju Michael Ausellio na svom blogu unutar Entertainment Weeklyja kaže da nas čeka Claire kakvu još nismo vidjeli – “u rousseauovskom stilu.”

I na kraju, Ausellio doznaje kako je – nažalost – Mira Furlan ta koja je odbila potpisati ugovor zbog “prethodnih prekooceanskih obaveza.” Pa j#$%#$! :-(

Update 22:51
DarkUFO, jedan od boljih Lostovskih izvora, iz svojih izvora saznaje da Kirsten nije govorila o Miri Furlan. Opet, ni oni ne otkrivaju o kome se radi, no izbor nam se manje-više suzio na: Maggie Grace (Shanon), Michelle Rodriguez (Ana Lucia), M.C. Gaineyja (Tom, “Mr. Friendly”) te Malcolma Davida Kelleyja (Walt). Eh, da, i Vincenta. Nadamo se da je Vincent.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861