Those Who Kill praktički otkazan, maknut s rasporeda – serijala.com
Trenutno čitaš
Those Who Kill praktički otkazan, maknut s rasporeda

Those Who Kill praktički otkazan, maknut s rasporeda

Događa se i to na kabelskim mrežama. Nakon samo dvije epizode, A&E je skinuo s rasporeda svoju novu seriju Those Who Kill. Trebao je to biti star vehicle za Chloë Sevigny, ali sasvim je izgledno da će serija kasnije biti otkazana. Jer ipak, ne živimo u bizzaro svijetu u kojem skidanje s rasporeda znači instant uspjeh.

Potez je zapravo rijetko viđen na kabelskim mrežama, koje nemaju toliko programskog inventara da mogu brzo nadomjestiti otkazane serije. A&E zasad kaže da serija nije otkazana, već joj se traži prikladniji termin za nastavak emitiranja. Kažu, sviđa im se te imaju vjeru u seriju, ali… “It’s not you Chloë, it’s us. The time just isn’t right.” Parafrazirano.

Radi(lo) se o posljednjoj u nizu američkih adaptacija danskih serija, bazirane na kriminalističkoj drami Den som dræber u kojoj istraživački tim istražuje slučajeve serijskih ubojstava. Kritike su bile u najmanju ruku osrednje. Deset epizoda bilo je naručeno (i snimljeno).

http://www.youtube.com/watch?v=plFCSURAVPk

4 komentara
  • Još nisam stigao ni prvu epizodu da pogledam, a dobio sam preporuke od prijateljice koja je fascinirana Danskim originalom i kojoj se dopada i ovaj rimejk.

  • Hoćeš-nećeš, moraš uspoređivati sa Den som dræber ako si gledao i američka verzija je pravi debakl, nažalost zbog Chloë Sevigny

  • pogledala prvu epiizodu i zahvalila se na ponuđenom. na granici tragikomičnosti od pokušaja.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861