The Good Fight obnovljena za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Good Fight obnovljena za drugu sezonu

The Good Fight obnovljena za drugu sezonu

Ravno smo na polovici prve sezone nove pravničke drame The Good Fight, a CBS je dosta brzo povukao odluku i obnovio je za drugu sezonu. Spin-off i vrlo bliski nastavak The Good Wife događa se jednu godinu nakon završetka originala, a CBS ga je postavio kao prvu seriju koja predvodi njihov novi streaming servis, CBS All Access.

I da, dok vi epizode i dalje nesmetano skidate sa torrenata, serija se više ne emitira na “tradicionalnoj” televiziji, već CBS-ovom pandanu Netflixa, Hulua i kompanije. Naravno, kompanija ne objavljuje podatke o gledanosti, pa možemo samo gatati koliko je uspješna, no zadovoljni smo što je obnovljena.

Na polovici smo prve sezone od deset epizoda, a The Good Fight djeluje kao matična serija iz boljih dana. Strukturom i stilom je gotovo identična, sada sa dobrim dijelom novih likova i novom pravničkom tvrtkom, ali stari poznanici (osim Alicie Florrick) često navraćaju i susreću se u sudnicama Chicaga. Ako ste gledali i voljeli The Good Wife, njen spin-off će vam dati dojam kao da nikada nije ni završila.

U ostalim vijestima: HBO je obnovio komediju Crashing za drugu sezonu, a isto je učinio Netflix za bajkoviti i crnohumorni A Series of Unfortunate Events sa Neilom Patrickom Harrisom. Treću sezonu dobiva Shades of Blue koja… egzistira na NBC-u.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861