The Carrie Diaries, prequel Seksa i grada, dobio zeleno svjetlo – serijala.com
Trenutno čitaš
The Carrie Diaries, prequel Seksa i grada, dobio zeleno svjetlo

The Carrie Diaries, prequel Seksa i grada, dobio zeleno svjetlo

The Carrie Diaries, prequel popularne serije Sex & City, dobio je zeleno svjetlo te će uspješno ući u pilot fazu. Zasad, kako to inače biva poznati su samo producenti; a to su naravno vrlo iskusni producenti Josh Schwartz i Stephanie Savage, koji stoje iza serija kao što su Chuck i Gossip Girl, The O.C. i Hart of Dixie, tako da prilagodite svoja očekivanja. Scenarij pilot epizode trebala bi pripremiti Amy Harris, inače scenaristica aktualne sezone Gossip Girl.

Spomenimo još da će jedna od producentica biti i Candace Bushnell, koja je i napisala ovu ovu knjigu prema kojoj će se bazirati serija. Da stvar bude zanmiljivija, Warnes Bros, producentska kuća pod kojom će se razvijati projekt, od televizijske kuće HBO, kupila je kompletna prava na sve likove koji su se tijekom šestogodišnjeg emitiranja pojavljivali u seriji Sex & City, tako da zapravo ovo neće biti doslovna ekranizacija knjige. Po svemu sudeći čini se da je nađena zamjena za Gossip Girl ili 90210, koji su već odavno trebali završiti svoje emitiranje. Kako god, ako serija dobije narudžbu, ne sumnjamo da će biti jedan od guilty pleasurea.

A radnja će pratiti mladu Carrie, kroz svoje srednjoškolske dane u malenom američkom gradiću. Originalno.

4 komentara
  • A taman sam mislio da se svijet riješio jedne od najimbecilinijih serija u povijesti televizije. No očito je da je svijet i dalje prepun budala koji moraju dobiti svoju dnevnu dozu idiitarija. Cool.

    • Možda će se CW riješiti takvih serija (ako ovo propadne), ali onda ostaje ABC Family. Koji je svoj ABC pretvorio u Anorexic Bitches Channel.

  • auuuu još jedan način cijeđenja svakog centa iz sex and the citiy franšize.

    radnja ide ovako: “mlada i neshvaćena anoreksična i koščata cura je oduvijek željela biti modni uzor milijunima anoreksičnih, koščatih i neshvaćenih curica diljem svijeta, te radnja prati njezin trnoviti uspon ka tom cilju iz malene selendre u kentuckyju prema modnom središtu svijeta, gdje će konačno po ulicama smjeti slobodno nositi ružne cipele i šešire, i pokazati što zapravo jest – žena-hrenovka zamotana u ružnu zavjesu. ona će svojom pojavom biti motivacija mnogim mladim ženama u pripizdinama kentuckya da budu anoreksične, kupuju cipele od 2000 dolara, piju bljutave koktele po gay partyjima i zbog toga budu zadovoljne same sa sobom.”

    LOL LOL LOL

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861