The Bastard Executioner je nova serija Kurta Suttera, autora Sons of Anarchyja – serijala.com
Trenutno čitaš
The Bastard Executioner je nova serija Kurta Suttera, autora Sons of Anarchyja

The Bastard Executioner je nova serija Kurta Suttera, autora Sons of Anarchyja

Suradnja Kurta Suttera i FX-a nastavlja se novom serijom. Mreža je naručila novu seriju autora Sons of Anarchyja, dosad najuspješnije FX-ove serije, koja je završila krajem prošle godine. The Bastard Executioner je nepogrešivo sutterovski naslov, povijesna serija smještena u 14. stoljeće. Deset epizoda naručeno je za premijeru već ove jeseni.

Kaže službeni opis, ovo je “priča o ratniku vojske kralja Edwarda I, koji je slomlje nakon ratnih pohoda i priseže da će se ostaviti mača. Ali kada ga nasilje ponovo pronađe, prisiljen je podići najkrvaviji mač od svih, mač pogubitelja.”

Vjerojatno vam ništa nije jasno. Ali znajući Suttera, bit će tu puno nasilja i krvi, bit će odlično u prve dvije sezone, a kada pogubi konce, Sutter i dalje istovremeno pljuvati Emmyje kao nesposobne neznalice, istovremeno pitajući gdje je njegova nagrada.

Manje poznati australski glumac Lee Jones je u glavnoj ulozi, a prati ga niz poznatijih kolega, u prvom redu Stephen Moyer (True Blood), Sutterova supruga Katey Sagal te sam Kurt Sutter, koji se inače znao pojavljivati u svojim serijama.

7 komentara
   • da, nije njegova serija, nije kreator, ali je bio jedan od glavnih pisaca.kad je krenio sa sinovima anrhije, puvukao je sve pisce sa shielda da rade s njim, plus velik broj glumaca.
    btw sutter ima svoj youtube kanal gdje stavlja svoje behind the scenes, from writers room i neke vlogove za fanove…

    • Vjeruj, sjebao bi on vjerojatno i Shield da nije Ryan držao sve pod kontrolom. Čitao sam da je Sutter predlagao da na kraju Shielda Dutcha revealaju kao serijskog ubojicu što je Ryan odbacio.

     • meni nebi smetalo, zapravo, to sam i očekivao, najviše zbog one scene gdje je uživao kad je ubio mačku

 • Očekujem solidnu seriju. Kurt Sutter ima tendenciju u kasnijim sezonama malo “upropastiti” seriju no do tada već postoji povezanost sa likovima i događajima tako da unatoč tome se može popratit serija do kraja. SOA je pala puno prema kraju ali ipak je imala puno pozitivnih stvari kroz kasnije sezone. U svakom slučaju dat ću priliku ovoj seriji.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861