FX je otkazao The Bastard Executioner – serijala.com
Trenutno čitaš
FX je otkazao The Bastard Executioner

FX je otkazao The Bastard Executioner

Najnovija serija Kurta Suttera je otkazana nakon samo jedne, i to vrlo slabo gledane sezone. Prva sezona od 10 epizoda je završila upravo jučer, a Sutter je otkazivanje najavio u malom oglasu koji možete pročitati ispod, popraćen vrlo zanimljivim, ali eksplicitnim komentarom.

Nisam uzimao previše u obzir da serija dolazi od autora Sons of Anarchyja, već sam ju htio gledati jer je imala obećavajuće dobru, zanimljivu i moćnu priču te teasere. No, The Bastard Executioner me je izgubio već u prvih 10 minuta prve epizode zbog svoje običnosti, i što je najgore nezanimljivosti. Radnje ove povijesne serije je smještena u 14. stoljeće te govori priču o ratniku vojske kralja Edwarda I, koji je slomljen nakon ratnih pohoda i priseže da će se ostaviti mača. Ali kada ga nasilje ponovo pronađe, prisiljen je podići najkrvaviji mač od svih, mač pogubitelja. Serija mi je ispunila očekivanja u pogledu na nasilje i krv, ali mi je zakazala u stvaranju atmosfere 14. stoljeća i kvalitetne priče koja je trebala biti puno više od službenog opisa.

Sutter zato razmišlja o novim projektima, a već je ranije najavljeno moguće razvijanje spin-offa Sons of Anarchyja gdje će se radnja fokusirati na motociklistički klub u sjevernoj Kaliforniji, točnije Mayanse. Sutter će ovdje biti izvršni producent dok su svi ostali detalji i dalje nejasni.

“I don’t write in a vacuum. I’m not the guy sitting in my ivory tower spitting shit out not caring if anyone is watching. I like an audience. I don’t want to write something that nobody’s f—ing watching.” -Kurt Sutter

2 komentara
  • odustao sam negdje sredinom četvrte epizode – jako dosadno, previše nezanimljivih likova, pokušaji šokiranja sa nasiljem su veliki “meh”; uz vikinge i game of thrones, ovakve serije nemaju šta raditi, jedino ako su iznadprosječne a ova serija definitivno to nije; jako mekano s obzirom da je sutter u pitanju i da se radnja vrti oko jednog krvnika

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861