Terra Nova: Finale 1. sezone u prosincu – serijala.com
Trenutno čitaš
Terra Nova: Finale 1. sezone u prosincu

Terra Nova: Finale 1. sezone u prosincu

Terra Nova (Fox)

Napokon su zaključene sve dvojbe oko prve sezone Terra Nove. Serija će s prvom sezonom koja će imati 13 epizoda završiti još ove godine, točnije 19.12. načinom kojim je sve počelo – s dvije epizode.

Što se tiče ostalih promjena na FOX-ovom rasporedu, treba izdvojiti kako su nove epizode sitcoma New Girl odgođene do 1. studenog. Ista stvar vrijedi i za ostale dvije serije koje se emitiraju utorkom – Glee i Raising Hope. Pauza sve do sljedećeg mjeseca, a onda nastavak s regularnim emitiranjem.

10 komentara
 • Nikak da se natjeram da gledam Terra Novu dalje, nekak me razočarala prva epizoda..:( Ali bez New Girl ne znam kak ću izdržati :D Vražje pauze..

  • Iss pa nije TAK kriminalna :) Ja ću im dati fore još par epizoda.. Velim, naučio sam se na Fringe-u da nije dobro odustati prebrzo

   • Pa nisam rekla da je kriminalna, ali ne možeš me tak navući na seriju i onda “mi” ju uništiti :/ Previše toga ima za pogledati da bih davala drugu priliku, pih :D

   • Je, prva i druge dvije su… Nebo i zemllja.

    U biti, nisu grozne, ali ono sto sam pretpostavio da ce smanjenjem broja epizoda na 13 imati koncentriraniju i konkretniju radnju? Nista od toga. Ovo je, valjda zahvalljujuci Echevarri i Bragi, los Star Trek u prasumi. Dinosaur / anomalija of the week, i to losa verzija.

 • Meni gledljivo. Ali samo zato što mi se baš gleda nešto tog žanra. Ali to ne znači da ne bi mogli malo da smanje sa predvidljivim međuljudskim odnosima i patetikom…

 • Ovo me podjeća na jako loše Heroese, kad bježe u n-tu dimenziju i vraćaju se samo jer im je to “super”.. prve dvije epizode su mi bile dosta dobre, al nakon ove kad liječe bolesne sa gubitkom pamćenja samo jedna stvar mi je pala na pamet – NIKAD VIŠE NE POGLEDATI NITI JEDAN NASTAVAK TERRA NOV-E. :)

 • Meni serija nije losa zanimljiva mi prica o vracanju u proslos itd, al mi previse poseca na Izgubljene nekako sa ova dva plemena i sve kao mistteriozno.. Al nastavljam gledati

 • Ukratko:
  Serija je imala toliko poenciala da se moglo napraviti 10 paralealnih priča ili serija, a oni… Žalosna priča, gluma, kostimi, scena, FX, animacija, naracija, itd, itd. Jako mi je žao kad vidim gdje uništavaju dobar materijal svojom umišljenošću, a uistinu me zanimalo kako će se radnja razvijati.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861