Succession će vjerojatno završiti s četvrtom ili petom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Succession će vjerojatno završiti s četvrtom ili petom sezonom

Succession će vjerojatno završiti s četvrtom ili petom sezonom

Iako HBO još nije potvrdio datum povratka svoje serije Succession, dobitnice Emmyja za najbolju dramu, izvršna producentica Georgia Pritchett u razgovoru za britanski The Times je spomenula da će serija vjerojatno završiti s četvrtom sezonom. Nakon što je Pritchett naslutila da se snimanje treće sezone polako privodi kraju rekla je kako showrunner Jesse Alexander planira još samo jednu sezonu.

Autora serije Alexandera možda bi se moglo nagovoriti na još jednu sezonu nakon četvrte kao što je to bio slučaj na njegovim bivšim serijama. Georgia Pritchett je objasnila i kako možemo očekivati “dobro finale serije kada za to dođe vrijeme”.

Succession prati Obitelj Roy — Logana i njegovo četvero djece — koji upravljaju jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu. Serija prati njihove živote dok razmišljaju što ih čeka u budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz tvrtke. Nastavljajući se ondje gdje je prva sezona dramatično prekinuta, druga sezona prati obitelj Roy dok se bori zadržati kontrolu nad svojim carstvom, a dok budućnost izgleda sve neizvjesnija, prošlost im prijeti konačnim uništenjem.

Pročitaj još

Succession se vraća kasnije ove godine s trećom sezonom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861