Starz obnovio Boss za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Starz obnovio Boss za drugu sezonu

Starz obnovio Boss za drugu sezonu

To što nismo vidjeli još pilot epizodu nove političke drame Boss ne smeta previše Starzu da gotovo mjesec dana prije emitiranja pilot epizode potvrdi drugu sezonu od 10 epizoda. Čini se kako su uvjereni u uspjeh serije, a treba imati na umu kako dotičnoj mreži ovo nije prvi put da radi ovakvu stvar.

Druga sezona Spartacusa: Blood and Sand je također bila potvrđena oko mjesec dana prije premijere prve. Rekao bi narod – valjda znaju što rade. Kako bilo da bilo, Boss premijeru na Starzu ima 21. listopada. Glavnu ulogu u seriji ima Kelsey Grammer, tumači gradonačelnika Chicaga koji krije tajne koje bi ga mogle lišiti moćne pozicije.

Kratka crtica o seriji iz našeg jesenskog vodiča, plus trailer u nastavku:

U glavnoj ulozi Starzove (Spartacus, Camelot, Party Down) nove drame je Kelsey Grammer. Grammer, najpoznatiji gledateljima po ulozi Fraisera Cranea iz sitcomova Kafić uzdravlje i Fraiser, inače i omiljen predmet interne Serijaline zajebancije (Hank!), vraća se na televizore u ulozi nemilosrdnog Toma Kanea, gradonačelnika Chicaga. Omiljen među svojim glasačima i prijateljima, gradonačelnik se nije stidio koristiti nekim upitnim moralnim činovima da bi došao do pozicije na kojoj sada jest. Pored toga, gospodin Kane skriva da boluje od degenerativnog poremećaja mozga, koji mu polako ali sigurno otežava posao. Boss dolazi na Starz 21. listopada.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aGRf7vnSf04[/youtube]
2 komentara
  • Meni ovo djeluje kao Damages meets The Chicago Code. Volim tu tematiku tako da ću svakako gledat, iako Kelsey Grammer… Yeah.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861