Službeno: Da Vinci dolazi na Starz – serijala.com
Trenutno čitaš
Službeno: Da Vinci dolazi na Starz

Službeno: Da Vinci dolazi na Starz

Nakon Rimljana i srednjovjekovnih legendi o Camelotu, na red je došla i talijanska renesansa. Kabelska mreža Starz ostaje u povijesnim vodama, naručivši seriju o životu Leonarda Da Vincija, pod nazivom Da Vinci’s Demons.

Serija je dobila prvu sezonu od osam nastavaka i vrlo skoro možemo očekivati i prve vijesti o glumcima, scenaristima, itd. Poznat je samo izvršni producent koji bi trebao nadgledati cijeli projekt, a to je David S. Goyer. Iza sebe ima par dobrih filmova na kojima je radio kao scenarist, između ostalih The Dark Knight, no ima i par propalih serija, kao što su Threshold, FlashForward, što ne ulijeva veliko povjerenje u njegov televizijski životopis.  Također spomenimo da će seriju producirati Starz u suradnji sa BBC Worldwide Prods. s kojima će se pokušati probiti na svjetsko tržište.

Seriju opisuju kao povijesnu, ali i fantastičnu dramu, koja će pratiti mladog Da Vincija. Goyer je nedavno napomenuo kako je vrlo optimističan oko projekta, i dao par smjernica kuda bi se serija mogla kretati. No da ne žurimo sa zaljučcima, premijera serije je još daleko – očekuje se tek 2013. godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861