Rome konačno na velikom ekranu – serijala.com
Trenutno čitaš
Rome konačno na velikom ekranu

Rome konačno na velikom ekranu

Fanovi HBO-ove hvaljenog (no vrlo kratkog) Romea ne moraju se pomiriti sa završetkom svoje omiljene serije. Više izvora potvrdilo je da se sprema filmski nastavak i da je produkcija u tijeku.

Tvorac i producent Bruno Heller, koji je kasnije osmislio i CBS-ov hit The Mentalist, sada je završio scenarij za Morning Light Productions, koji financiraju produkciju filma. Zvijezde serije Kevin McKidd (Lucius Vorenus) i Ray Stevenson (Titus Pullo) vjerojatno će se priključiti filmu. Sljedeći korak jest pronaći redatelja i studio, pošto HBO Films neće biti uključen.

Rome se emitirao od 2005. do 2007. godine i odvijao u Drevnom Rimu, počevši sa Cezarevom invazijom na Gale i nastavljavši se na uspon prvog Imperatora Augusta. Sama priča usredotočila se na vojnike Pulla i Vorenusa, za koje se na kraju serije činilo da su mrtvi.

Komentari (1)
  • Ne svidja mi se bas to… Prva sezona mi je bila odlicna, druga malo losija, ali i dalje dobra, ali ne znam kak ce ovo biti, izgleda mi kao pokusaj da izvuku jos malo love na temelju stare slave

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861