Prvi trailer za horor-remiks Penny Dreadful, Showtime naručio dvije serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer za horor-remiks Penny Dreadful, Showtime naručio dvije serije

Prvi trailer za horor-remiks Penny Dreadful, Showtime naručio dvije serije

TCA press turneja još uvijek traje, a danas je bio Showtimeov red za predstavljanje pred novinarima i kritičarima. Mreža je tako najavila datum premijere i trailer svoje iduće nove serije, Penny Dreadful, te objavila narudžbe dviju novih serija — drame The Affair i komedije Happyish. Obje u glavnim ulogama imaju poznate glumce koji će pecati Emmyje idućih godina.

Penny Dreadful kreće 11. svibnja, radi se o seriji koju smo izdvojili između 20 najzanimljivijih novih serija za 2014. godinu. Radi se o horor-koktelu koji inspiraciju crpi iz nekih od najpopularnijih likova horor žanra, kao što su Dr. Frankenstein, Dorian Gray i Drakula, smještene u viktorijanski London. Showtime ga je jednom opisao kao “psihoseksualni horor”. Seriju potpisuje John Logan, scenarist Skyfalla i idućih dvaju Bondova, koji je napisao scenarije svih epizoda. Objavljen je i prvi trailer serije:

Showtime je, dakle, naručio još dvije nove serije koje će debitirati zasad nedefiniranog datuma. The Affair je dramska serija koja “proučava emocionalne i psihološke efekte izvanbračne veze”. Na stranu čudni i beznačajni službeni opisi, u glavnim ulogama su Dominic West (The Wire), Ruth Wilson (Luther) i Maura Tierney (Hitna služba). Druga je komedija Happyish, a u glavoj ulozi je Philip Seymour Hoffman, dok ga prate Rhys Ifans i Kathryn Hahn.

Nažalost, objavljeno je to već mnogo ranije, drama The Vatican sa Kyleom Chandlerom u glavnoj ulozi nije prošla pilot fazu. Californication u posljendju sezonu ulazi 13. travnja, kada će debitirati i šesta sezona Nurse Jackie.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861