Prodigal Son dobio punu sezonu nakon samo dvije epizode – serijala.com
Trenutno čitaš
Prodigal Son dobio punu sezonu nakon samo dvije epizode

Prodigal Son dobio punu sezonu nakon samo dvije epizode

Već je treći tjedan televizijske jeseni, a nove serije polako dobivaju dodatne narudžbe epizoda. Takozvana back-nine narudžba s Foxa omogućit će Prodigal Sonu da u svojoj prvoj sezoni broji 22 epizode.

Serija će svoju treću epizodu emitirati večeras, dok su prve dvije bile dovoljno obećanje Foxu da ih serija neće iznevjeriti. Sam pilot je postavio seriju visoko po pogledu rejtinga, čineći ju boljom od svih ostalih novaka, a stanje se u drugom tjednu nije promijenilo. Što se tiče sadržaja pilota, nije nas nešto posebno dojmilo, a više detalja možete procitati u našem kratkom osvrtu.

U seriji, Tom Payne (The Walking Dead) igra kriminalističkog psihologa Malcolma Brighta koji surađuje s newyorškim plavcima u otkrivanju serijskih ubojica u čemu mu pomaže i činjenica da je njegov otac Dr. Martin Whitly (Michael Sheen) upravo jedan od njih, poznat pod nadimkom ‘Kirurg’. U postavi su i Bellamy Young, Lou Diamond Phillips i Halston Sage. Serija se emitira ponedjeljkom nakon izvrsnog uvoda 9-1-1, za kojeg ne sumnjamo da je imao utjecaja u početni uspjeh serije.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861