Ovdje i sada od 12. veljače, a Westworld od 23. travnja na domaćem HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Ovdje i sada od 12. veljače, a Westworld od 23. travnja na domaćem HBO-u

Ovdje i sada od 12. veljače, a Westworld od 23. travnja na domaćem HBO-u

Kao što je to sad već i praksa – domaći HBO je službeno objavio datume premijera druge sezone Westworlda, ali i novu seriju Alana Balla, Here and Now (“Ovdje i sada”). Druga sezona serije Westworld premijerno će biti prikazana 23. travnja na HBO-u i HBO GO-u, paralelno sa američkom premijerom. Trailer za drugu sezonu predstavljen je na Super Bowlu čime je postao prva HBO reklama na Super Bowlu u 20 godina.

Serija je inspirirana istoimenim filmom iz 1973. redatelja Michaela Crichtona o futurističkom tematskom parku naseljenom umjetnim bićima. Emmyjem nagrađenu desetodijelnu seriju za televiziju su kreirali izvršni producenti Jonathan Nolan i Lisa Joy dok su ostali izvršni producenti J.J. Abrams, Athena Wickham, Roberto Patino, Richard Lewis te Ben Stephenson.

S druge strane – ovaj vikend nam dolazi nova serija Alana Balla, Here and Now (“Ovdje i sada”). Ball, poznat po sjajnom Six Feet Under i manje sjajnom True Bloodu, dobitnik je nagrade Oscar za najbolji scenarij za “American Beauty”. Here and Now će biti dostupan putem video usluge na zahtjev HBO GO od 12. veljače, od kada će se ponedjeljkom u ponudu dodavati po jedna nova epizoda.

Na HBO kanalu premijera će biti 12. veljače u 20.00 h dok će se po jedna nova epizoda emitirati svakog ponedjeljka u istom terminu.

Kroz deset epizoda serija se usredotočuje na suvremenu višerasnu obitelj koju čine profesor filozofije (Tim Robbins), njegova žena koja je školski psiholog (Holly Hunter), njihovo troje posvojene djece iz Liberije, Vijetnama i Kolumbije, i jedno biološko dijete. Ovu naizgled savršenu, naprednu obitelj zapravo muče duboki razdori. Tada jedno od djece počinje vidjeti stvari koje drugi ne mogu. Je li to mentalna bolest? Ili nešto drugo? Serija je tragikomična meditacija o složenim silama koje djeluju na ljude današnjice.

Greg (Tim Robbins) i Audrey (Holly Hunter) posvojili su troje djece iz različitih zemalja u želji da osnuju obitelj koja će odraziti multikulturalni potencijal zemlje u kojoj žive. Kolumbijac Ramon (Daniel Zovatto), koji je na početku veze sa barmenom Henryjem (Andy Bean), kreće na terapiju kod psihijatra Dr. Farida Shokranija (Peter Macdissi) nakon halucinogenih susreta sa brojevima “11:11”. Duc (Raymond Lee), koji je posvojen iz Vijetnama, uživa u pogodnostima koje mu pruža karijera “motivacijskog arhitekta”, dok njegov celibat brine obitelj.

Liberijka Ashley (Jerrika Hinton), koja vodi modni biznis, počinje da boriti sa svojim identitetom Afroamerikanke u suvremenom američkom društvu i pronalazi sve više razloga da uzdrma brak sa suprugom Malcolmom (Joe Williamson). Istovremeno, najmlađe dijete Kristen (Sosie Bacon) ima 17 godina i guše ju život i porijeklo koji djeluju banalno u usporedbi sa “egzotičnijom” braćom i sestrom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861