Stranger Things 3: Braća Duffer potvrdila manji broj epizoda i skori početak snimanja – serijala.com
Trenutno čitaš
Stranger Things 3: Braća Duffer potvrdila manji broj epizoda i skori početak snimanja

Stranger Things 3: Braća Duffer potvrdila manji broj epizoda i skori početak snimanja

Nova sezona Netflixove retro-bombice, Stranger Things, neće doći tako skoro. Pauza između prve i druge sezone bila je nešto više od godinu dana, a pauza između druge i treće mogla bi trajati još i duže. Naše najoptimističnije najave išle bi u smjeru “Božić 2018.”, ali realnije je “veljača/ožujak 2019.”.

TVLine je u razgovoru s braćom Duffer došao do informacije kako će nova sezona imati osam epizoda, baš kao i prva, ali jednu manje od druge sezone. Nikakvi posebni razlozi nisu pridonijeli toj odluci – osim “ne želimo imati filler epizode”. Čak i s devet epizoda u prošloj sezoni Stranger Things su imali jednu previše, a i sama kvaliteta tog viška bila je u najmanju ruku upitna. Znate i sami o kojoj se epizodi radi, ali ako ne znate – evo screenshot ocjena korisnika IMDb-a.

Pored manjeg broja epizoda, Dufferovi su najavili i jedan vremenski skok – koji će smjestiti treću sezonu u 1985. Mladi glumci odrastaju i teško je to sakriti. E, da. I neće više mrcvariti jadnog Willa. Prve dvije sezone dostupne su na Netflixu, a treća se počinje snimati u travnju (četvrti mjesec).

https://www.youtube.com/watch?v=vgS2L7WPIO4

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861