Nove sezone za True Blood, Suits, Warehouse 13 – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove sezone za True Blood, Suits, Warehouse 13

Nove sezone za True Blood, Suits, Warehouse 13

Ništa neočekivano – USA-ov Suits i HBO-ov hit True Blood službeno su dobili zeleno svjetlo za snimanje novih sezona.

Nadolazeća, peta sezona True Blooda standardno će se sastojati od dvanaest epizoda, a emitirat će se iduće ljeto.

Suits će, s druge strane, imati nešto dužu drugu sezonu. Za razliku od prve sezone sa 12 epizoda, druga će se sastojati od njih 16. Nije rečeno kada će krenuti s emitiranjem. Čelnik mreže Jeff Wachtel izjavio je kako sa Suitsima “dosežu novu razinu iznošenja priče i vizualne sofisticiranosti”, tvrdeći kako “Harvey nije osoba koju će gledatelji od prvog trena zavoljeti i mladi heroj (Mike Ross) je donio toliko pogrešnih odluka u svom životu. (…) Za mrežu koju obilježavaju ambiciozni likovi i nudi pametan bijeg od stvarnosti, ovo je korak u novom smjeru.” Gospodin Wachtel očito je zapeo u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, ili nikad nije čuo za Dona Drapera, Waltera Whitea ili Gregorya Housea.

Necessary Roughness, druga nova serija koju je USA predstavio ovog ljeta, još uvijek nije službeno dobila drugu sezonu, iako je vrlo izgledna. S mreže vjerojatno čekaju da se produkcija prve sezone privede kraju, kako su i učinili sa Suitsima. Roughness je, zbog prvotnih planova da se emitira najesen, u produkciju krenuo nešto kasnije nego što to inače biva.

Nadopuna, 12.8. 2:24 – Syfy je također naručio četvrtu sezonu za Warehouse 13, za koju njihov predsjednik originalnog sadržaja, Mark Stern, kaže da je najpopularnija u povijesti mreže. Nova sezona također će imati 13 epizoda, sa premijerom vjerojatno idućeg ljeta. Doduše, pod “povijesti mreže” Stern vjerojatno misli na Syfy, čija “povijest” seže do daleke 2009. godine, kada je mreža rebrandirana iz prethodnog naziva SCI FI (ex. Sci-Fi Channel). Apsolutno ista mreža drugog naziva imala je gledanije (i daleko bolje) serije u svojoj povijesti.

10 komentara
 • meni su treći, iza white collara, i the michael westena :)
  a od ostalih usa serija odustah. nuff said.

 • Mnogi su odje…. seriju jer im se lik/glumac Harvej nije svidio, al ja mogu reći da mi je on zajedno sa cijelom serijom jedan od najboljih… Naravno ostavlja se pitanje kako bi izgledala serija sa tom glumačkom postavom da ju je uhvatio npr. HBO… Ali u svakom slučaju mi se sviđa što ide u ljetnom terminu jer tako ima više šanse za opstanak..

   • Ja nisam apelirao na loše glumce jer je to pre subjektivna stvar, baš kao što se ne znam meni povrača od glumačke postave od Alphas-a…

    Misio sam da bi je HBO ili neka druga mreža koja nema ograničenja napravial nešto ozbiljnijom i mračnijom, a ovako je iako softly meni zanimljivo, a u ostalom od mreža poput USA ili TNT (dok se sjetim npr. Dark Blue) ne može očekivati nešto ozbiljno, dramsko, nasilno…

    • Mislim da moras potraziti znacenje rijeci “apelirao”

     Kuzim (sad) sto govoris, samo je bespredmetno o tome govoriti kad bi to bila totalno druga serija na HBO-u. Produkcijski, konceptualno, tonalno.

     I jok, gluma nije subjektivna stvar. Recimo, Anna Gunn mene moze iritirati u BB-u, sto ne znaci da je *glumica* losa.

     • HBO nikad ni ne bi naručio takvu seriju. Ali da, da se serija nekim čudom našla tamo, izgledala bi totalno drukčije.

     • Kao drama? Nikad.

      Kao 30-min nesto? Buddy-lawyers koncept? Mooozda. Mislim, pogledaj Entourage i Hung. Nisu ni oni imuni na sranja.

 • Ja sam oduševljena sa Suits, a lik Harvey-a mi je ODLIČAN! Karizmatičan i otresit, te dobro predstavljen kroz mentorstvo mladom Mike-u. 13-ica je standardni postav, kao i True Blood (iako nije bed kada epizodu odlučim pogledati i par dana nakon prikazivanja). A u potpunosti mi i sjeda Necessary Roughness – čisto zato što sam žensko :))))) i kužim neke stvari koje se objašnjavaju kroz priču glavne junakinje (iako ne tvrdim da je to “ženska serija”).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861