Nove sezone za Brooklyn Nine-Nine, New Girl, Mindy Project i The Following – serijala.com

Nove sezone za Brooklyn Nine-Nine, New Girl, Mindy Project i The Following

Fox obnovio četiri serije, manje-više riješivši nedoumice oko toga tko opstaje, a tko otpada… Raising Hope i Enlisted ‘vise’.

 1. leonida says:

  The Following sam u prvoj sezoni nastavio da gledam jedino zbog Kevina Bacona, time sam se vodio i u drugoj sezoni, ali čini mi se da je druga sezona kvalitetnija i sada serija ima nekakav smisao. Nadam se da neće uprskati nešto do kraja.
  Radujem se B99-u.

  • Mario Katušić says:

   yep, dobro ide Following, kraj zadnje epizode bio je brutalan… Dobro, malo je blesavo to sve s Joeom i kako je ostao živ. Vjerojatno im to prvobitno niti nije bilo u planu, no u planiranju druge sezone su shvatili da bi bilo bolje da ga ožive, jer Purefoy briljira. I, za sada to izgleda dobro… Dvije grupe negativaca, novi kult o kojem još ništa ne znamo, Mike sa psihičkim problemima…

 2. Tadija says:

  super za B99 i New Girl..jedino mi je žao AH ,ne toliko zbog kvalitete serije vec zbog nezavrsene price..

 3. gormar says:

  Haaaa…a ja bio siguran u uspijeh Rakea…..očito griješim….(iako ju još nisam gledao-a sada niti neću najvjerovatnije)..Following gledam na ljeto,prva mi je bila tak-tak ali volem Bacona.B99 mi je nekako toplo hladan…od blesavih do vrlo dobrih epizoda—ocijenio bih ga kao pristojnu seriju u rangu Wilfreda.

 4. Branimir says:

  meni je The Mindy project puno bolji od New girl
  New girl mi je postao bezveze otkad su *spoiler* Jess i Nick zajedno i nadam se da Mindy ne će postati bezveze jer su *spoiler* Mindy i Danny zajedno :/

 5. Gattaca! says:

  Šteta za Rake, baš mi je serija sjela. Kinnearu skroz dobro stoji uloga. Jedino što seriji fali je malo “ups”-ova lika jer mu trenutno baš ne ide :) Ne znam koliko se drže originala, ali sve u svemu, bit će mi žao ako Rake ostane samo na jednoj sezoni.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *