Nove sezone za Brooklyn Nine-Nine, New Girl, Mindy Project i The Following – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove sezone za Brooklyn Nine-Nine, New Girl, Mindy Project i The Following

Nove sezone za Brooklyn Nine-Nine, New Girl, Mindy Project i The Following

Fox je sinoć objavio paket obnova svojih serija — četiri komada, čak. Nove sezone dobivaju Brooklyn Nine-Nine (druga), New Girl (četvrta), Mindy Project i The Following (treća). Zasad nije poznato koliko će epizoda dobiti navedene serije, ali relativno je sigurna pretpostavka da se radi o dvadesetak komada za sve osim The Followinga, koji će nastaviti svoj limitiran(iji) format.

Najveće je iznenađenje obnova komedije Mindy Kaling, koja se i lani jedva provukla prema novoj sezoni. Brooklyn Nine-Nine je osigurao novu sezonu Zlatnim globusom za najbolju komediju i najboljeg glumca (Andy Samberg), New Girl je i dalje pouzdanih pola sata rasporeda, iako daleko od hit-statusa iz prve sezone, a Following… postoji.

Ovime na ledu ostaju Almost Human, Enlisted i Raising Hope, koji vrlo vjerojatno klize prema otkazivanju, dok se Rake i Dads već mogu smatrati otkazanima. Fox je ranije otkazao pjevački reality-show The X Factor, ali svako toliko kapnu vijesti o novoj naručenoj seriji.

Fox se prvi odlučio udaljiti od tradicionalne “pilot sezone” te je posljednjih mjeseci gomilao narudžbe — među njima su Gotham sa Batmanovim policajcem Jamesom Gordonom u ranim danima; povijesna fantasy drama Hieroglyph; Backstorm sa Rainnom Wilsonom; NBC-jeva škartana komedija Mulaney te komedija Willa Fortea, Last Man on Earth. Ovog ljeta bi trebale debitirati “limitirane serije” Wayward Pines (M. Night Shyamalan) i Gracepoint, američki remake Broadchurcha u kojem će glumiti David Tennant i Anna Gunn.

Ranije su obnovljeni Simpsoni, Family Guy, Bob’s Burgers, Sleepy Hollow, Bones i Glee.

6 komentara
 • The Following sam u prvoj sezoni nastavio da gledam jedino zbog Kevina Bacona, time sam se vodio i u drugoj sezoni, ali čini mi se da je druga sezona kvalitetnija i sada serija ima nekakav smisao. Nadam se da neće uprskati nešto do kraja.
  Radujem se B99-u.

  • yep, dobro ide Following, kraj zadnje epizode bio je brutalan… Dobro, malo je blesavo to sve s Joeom i kako je ostao živ. Vjerojatno im to prvobitno niti nije bilo u planu, no u planiranju druge sezone su shvatili da bi bilo bolje da ga ožive, jer Purefoy briljira. I, za sada to izgleda dobro… Dvije grupe negativaca, novi kult o kojem još ništa ne znamo, Mike sa psihičkim problemima…

 • super za B99 i New Girl..jedino mi je žao AH ,ne toliko zbog kvalitete serije vec zbog nezavrsene price..

 • Haaaa…a ja bio siguran u uspijeh Rakea…..očito griješim….(iako ju još nisam gledao-a sada niti neću najvjerovatnije)..Following gledam na ljeto,prva mi je bila tak-tak ali volem Bacona.B99 mi je nekako toplo hladan…od blesavih do vrlo dobrih epizoda—ocijenio bih ga kao pristojnu seriju u rangu Wilfreda.

 • meni je The Mindy project puno bolji od New girl
  New girl mi je postao bezveze otkad su *spoiler* Jess i Nick zajedno i nadam se da Mindy ne će postati bezveze jer su *spoiler* Mindy i Danny zajedno :/

 • Šteta za Rake, baš mi je serija sjela. Kinnearu skroz dobro stoji uloga. Jedino što seriji fali je malo “ups”-ova lika jer mu trenutno baš ne ide :) Ne znam koliko se drže originala, ali sve u svemu, bit će mi žao ako Rake ostane samo na jednoj sezoni.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861